Ο ομιλος εταιριων The MASTERMIND Group

Ο ομιλος εταιριων The MASTERMIND Group

δημοσιεύτικε στις: News

Ο όμιλος εταιριών The MASTERMIND Group βρίσκεται στο επίκεντρο αυτής της τάσης από το 1991, παρέχοντας πολύπλευρες, αξιόπιστες και –το κυριότερο- καινοτόμες υπηρεσίες επικοινωνίας και τουρισμού. «Καρπός» της «Τρέιλερ Διαφημιστική», ο όμιλος The MASTERMIND Group εξελίσσεται και τολμούμε να πούμε, εξελίσσει το χώρο του συνεδριακού τουρισμού και της επικοινωνίας συνεχώς, με νέα προϊόντα βασισμένα στην πείρα και την εξειδίκευση των ανθρώπων που τη στελεχώνουν και οι οποίοι γνωρίζουν το αντικείμενο εκ των έσω.

Το τελευταίο χαρακτηριστικό αποτελεί και το μεγάλο μας συγκριτικό πλεονέκτημα, καθώς η πολύχρονη εμπειρία και η άριστη γνώση των κανόνων της αγοράς μας επιτρέπουν να κοιτάζουμε πάντα μπροστά, με γνώμονα το συμφέρον των πελατών που μας εμπιστεύονται, χωρίς να επαναλαμβάνουμε γνωστές, λανθασμένες και, εντέλει, αναποτελεσματικές τακτικές της καθημερινής επαγγελματικής πρακτικής.

Ταξίδι κι επικοινωνία: έννοιες άρρηκτα συνδεδεμένες από την πρώτη στιγμή που ο άνθρωπος έκανε την εμφάνισή του στη Γη. Έννοιες, οι οποίες στην αυγή της τρίτης χιλιετίας, στην εποχή της παγκοσμιοποίησης και της πληροφορικής, αποτελούν ταυτόχρονα επιτακτική ανάγκη αλλά και απόλαυση του σύγχρονου ανθρώπου.

Είτε ως μέσο αναψυχής είτε ως μέσο γνώσης κι επαγγελματικής δραστηριότητας , το ταξίδι ήταν ανέκαθεν εσωτερική παρόρμηση και κινητήριος μοχλός της ανθρώπινης φύσης. Ιδιαίτερα στις μέρες μας, ο συνδυασμός των δύο είναι πιο ισχυρός από ποτέ με την άνθιση του συνεδριακού τουρισμού και την –ουσιαστική- κατάργηση των συνόρων διεθνώς.