Ο ακρογωνιαίος λίθος για την επιτυχία μιας εκδήλωσης δεν είναι άλλος από τον σωστό σχεδιασμό. Μια εκδήλωση, μικρή ή μεγάλη, αρχίζει από μια κόλλα λευκό χαρτί, στο οποίο καταγράφονται και οριστικοποιούνται όλες οι λεπτομέρειες για την επιτυχή υλοποίησή της, ακόμη και οι πιο μικρές.

Βασική παράμετρος για επιτυχή σχεδιασμό αποτελεί η σύνταξη ενός αναλυτικού προϋπολογισμού που θα αποτυπώνει με ακρίβεια την οικονομική εικόνα της εκδήλωσης. Μόνο με αυτόν τον τρόπο οι οργανωτές μπορούν να έχουν μια σαφή ένδειξη των οικονομικών μεγεθών της εκδήλωσης, τόσο σε ότι αφορά τα προσδοκώμενα έσοδα όσο και τα έξοδα που απαιτούνται για την άρτια υλοποίησή της.

Οι συνεργάτες της The MASTERMIND Group γνωρίζουν άριστα την αξία του δόγματος «η αρχή είναι το ήμισυ του παντός» και εφαρμόζουν στην πράξη τη λαϊκή ρήση «οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους». Κι αυτό, διότι με τους πελάτες μας έχουμε μια μακροχρόνια σχέση αμοιβαίου σεβασμού κι εμπιστοσύνης, την οποία φροντίζουμε να διασφαλίσουμε σε κάθε περίπτωση.

Έτσι, πριν ξεκινήσει η υλοποίηση κάθε εκδήλωσης, αυτή έχει ήδη σχεδιαστεί και ρυθμιστεί πλήρως «επί χάρτου», ενώ ο προϋπολογισμός εσόδων –εξόδων που καταρτίζεται σπάνια αποκλίνει σε ποσοστό μεγαλύτερο του +/- 5%! Το αποτέλεσμα; Συνέδρια και εκδηλώσεις επιτυχημένες οργανωτικά και οικονομικά και πελάτες ευχαριστημένοι και απαλλαγμένοι από κάθε άγχος για επόμενες διοργανώσεις.