Αποτελεί κοινή διαπίστωση ότι σήμερα, στις αρχές της τρίτης χιλιετίας, η αλματώδης τεχνολογική πρόοδος έχει μεταβάλλει αξιοσημείωτα, και συνεχίζει να μεταβάλλει, τη δομή των ανθρώπινων κοινωνιών δημιουργώντας συνεχώς νέα δεδομένα και στον επιχειρηματικό χώρο. Το αποτέλεσμα είναι να καθίσταται ολοένα και πιο επιτακτική η ανάγκη για την παροχή αναπτυξιακών υπηρεσιών όπως είναι η επικοινωνία και η διαφήμιση.

Ο Όμιλος Εταιριών THE MASTERMIND GROUP, δραστηριοποιείται στο χώρο των συνεδρίων, της δημοσιογραφικής προβολής και των δημοσίων σχέσεων από το 1991 με μεγάλη, πιστεύουμε, επιτυχία και έχει δημιουργηθεί ακριβώς για να αντιμετωπίσει με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο την ανάγκη αυτή, καθώς διαθέτει ειδικά τμήματα Διοργάνωσης Συνεδρίων, Δημοσίων Σχέσεων, Τουρισμού, Γραμματειακής Υποστήριξης. Εξειδικεύεται, μάλιστα, σε θέματα επικοινωνίας και προβολής στο νευραλγικό χώρο της Υγείας, έναν χώρο ευαίσθητο και με πολλές ιδιαιτερότητες.

Μάλιστα, με βάση το portfolio και το σημερινό πελατολόγιό μας, τολμούμε να πούμε ότι ο Όμιλός μας κατέχει ηγετική θέση στον τομέα της Υγείας, καθώς οι συνεργασίες μας εκτείνονται σε όλο το φάσμα του νευραλγικού και ιδιαίτερα ευαίσθητου αυτού τομέα, ενώ πολλά από τα στελέχη μας έχουν διατελέσει σε θέσεις-«κλειδιά» (γραφείο τύπου υπουργείου Υγείας και Πρόνοιας, επιχειρησιακοί σύμβουλοι μεγάλων νοσοκομειακών μονάδων της χώρας μας και του εξωτερικού, κλπ).

Η παροχή αξιόπιστων και ολοκληρωμένων υπηρεσιών, ο άριστος συντονισμός των διαφόρων ενεργειών, η σφαιρική εξυπηρέτηση του πελάτη και η τήρηση της βέλτιστης αναλογίας στη σχέση ποιότητας / κόστους είναι τα χαρακτηριστικά εκείνα που συνθέτουν το λειτουργικό προφίλ του Ομίλου THE MASTERMIND GROUP και τον αναδεικνύουν σε έναν από τους πιο φερέγγυους και ανταγωνιστικούς στο χώρο του.

Το γεγονός αυτό δεν αποτελεί μονόπλευρο ισχυρισμό. Το επιβεβαιώνουν και οι πελάτες μας, αξιόλογοι παράγοντες – μέλη της ελληνικής ιατρικής κοινότητας, οι οποίοι μας τιμούν με την εμπιστοσύνη τους αναθέτοντας στον Όμιλο το ετήσιο πρόγραμμα προβολής των δραστηριοτήτων τους, ατομικών ή συλλογικών. Μεταξύ τους συγκαταλέγονται κορυφαίες επιστημονικές εταιρίες, δημόσιες υπηρεσίες υγείας, μεγάλες φαρμακευτικές εταιρίες, νοσηλευτικά ιδρύματα, σημαντικοί ιατροκοινωνικοί φορείς και ιδιωτικές επιχειρήσεις.

Στο χρονικό διάστημα που πέρασε από την ίδρυσή του μέχρι σήμερα, ο Όμιλος THE MASTERMIND GROUP έχει αναλάβει και διεκπεραιώσει για λογαριασμό των πελατών του ένα ογκώδες, πολυδιάστατο έργο. Το έργο αυτό εκτείνεται από τη σύνταξη δελτίων και οργάνωση συνεντεύξεων τύπου, έως τη διοργάνωση Συνεδρίων, Διημερίδων, Ημερίδων και άλλων εκδηλώσεων ιατρικού – κοινωνικού χαρακτήρα, καθώς και την εκπόνηση πλήρων διαφημιστικών προγραμμάτων. Πολλά από αυτά βρίσκονται σήμερα σε εξέλιξη, οικοδομώντας με επιτυχία το επιθυμητό εταιρικό και κοινωνικό προφίλ, σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών μας.

Οι Δραστηριότητες του Ομίλου The MASTERMIND Group
ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ

Έχουμε το προνόμιο να εργαζόμαστε σε ένα υψηλό επαγγελματικό επίπεδο, παρέχοντας έτσι την δυνατότητα στον πελάτη, της οργάνωσης οποιασδήποτε μικρής ή μεγάλης εκδήλωσης.

Διαθέτουμε την απαραίτητη εκείνη τεχνογνωσία της διαχείρισης οποιαδήποτε διοργάνωσης από τον αρχικό σχεδιασμό και την ανεύρεση του τόπου διοργάνωσης, μέχρι την προβολή και την δημοσιότητά της.

Αναλυτικά, οι υπηρεσίες που παρέχει ο όμιλος είναι οι ακόλουθες:

• Επίβλεψη, Επιμέλεια, Σύνταξη, Εκτύπωση, Συσκευασία και Αποστολή όλων των Ενημερωτικών φυλλαδίων (επιστολόχαρτα και φάκελοι Συνεδρίου, Δελτία Συμμετοχής , Προκαταρκτικό και Τελικό Πρόγραμμα, αφίσες, κονκάρδες Συνέδρων, Πανό, Πιστοποιητικά παρακολούθησης, προσκλήσεις για τις επίσημες Κοινωνικές Εκδηλώσεις του Συνεδρίου, κλπ)

• Επιμέλεια και εκτύπωση φυλλαδίου μέσων προβολής του Συνεδρίου και αποστολή του σε όλες τις Φαρμακευτικές Εταιρείες και τους εν δυνάμει Χορηγούς.

• Επικοινωνία με τις εν δυνάμει Χορηγούς Εταιρείες, με σκοπό να συμμετέχουν ενεργά στο Συνέδριο, συμβάλλοντας στην επιτυχή διοργάνωσή του.

• Διαχείριση και διεκπεραίωση της αλληλογραφίας της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου.

• Εξασφάλιση των απαραίτητων οπτικοακουστικών μέσων για την κάλυψη του Συνεδρίου (μικροφωνικές εγκαταστάσεις, μεταφραστικά συστήματα, κλπ.)

• Οργάνωση και Επιμέλεια δεξιώσεων, γευμάτων, κοινωνικών και καλλιτεχνικών εκδηλώσεων.

• Εξασφάλιση των απαραίτητων εγκρίσεων (Ε.Ο.Φ), αιγίδων (Υπουργείο Υγείας, κλπ.), καθώς και μοριοδότηση των εκδηλώσεων συνεχιζόμενης εκπαίδευσης (CME credits).

• Webinars

• Live Streaming

ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Στην εποχή μας ο κόσμος μας μοιάζει πιο μικρός από ποτέ. Η μεγάλη τεχνολογική πρόοδος και η συνεχώς αυξανόμενη ανάγκη επικοινωνίας μεταξύ διαφορετικών λαών και κρατών «ρίχνουν» τα σύνορα και μικραίνουν τις αποστάσεις.

Σε μια αγορά ανταγωνιστική, όπου οι «προσφορές» πολλές φορές χάνουν το νόημά τους, εμείς επιμένουμε στις βασικές αρχές του σωστού ταξιδιού: ευέλικτα δρομολόγια, ασφαλή μετακίνηση, «προσγειωμένο» κόστος.

Για τους ταξιδευτές του κόσμου, για όλους εκείνους που οι μετακινήσεις αποτελούν καθημερινή πραγματικότητα, είναι γνωστό πόση σημασία έχουν αυτές οι τρεις αρχές. Και δεν αργεί να το καταλάβει ακόμη και ο περιστασιακός ταξιδιώτης, εκείνος που στο όνομα μιας οριακής έκπτωσης χάνει πολλές ώρες από το χρόνο του και ακόμη περισσότερη ηρεμία, ταλαιπωρούμενος σε απρόσωπα αεροδρόμια και σε απαρχαιωμένα συγκοινωνιακά μέσα.

Η πείρα μας στην έκδοση εισιτηρίων, είτε πρόκειται για μεμονωμένους ταξιδιώτες είτε για ομαδικούς ναύλους, εγγυάται δύο πράγματα: Κανείς δεν θα χάσει το ταξίδι του επειδή δεν βρίσκεται εισιτήριο για τον προορισμό του, αλλά ούτε θα πληρώσει το βάρος του σε χρυσό για να εξασφαλίσει το πολυπόθητο εισιτήριο.

Αναλυτικά οι υπηρεσίες που παρέχουμε είναι:

• Οργάνωση πακέτων εκδρομών στους προορισμούς επιλογής του πελάτη.

• Κράτηση Αεροπορικών εισιτηρίων.

• Κρατήσεις ξενοδοχείων σε όλο τον κόσμο με τις καλύτερες δυνατές τιμές.

• Ενοικιάσεις αυτοκινήτων.

• Υποδοχή και παροχή πληροφοριών στο αεροδρόμιο.

• Ιδιωτικές μετακινήσεις από και προς αεροδρόμια.

• Κρατήσεις για Κρουαζιέρες.

ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Η ανάπτυξη της τεχνικής προόδου δημιούργησε ένα νέο και διαφορετικό κόσμο, με νέες αξίες, νέα δεδομένα και νέες μεθόδους, που οδήγησαν στην αναπροσαρμογή ή και αναθεώρηση των σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων. Σημαντική επίδραση από την καθημερινά επιταχυνόμενη αυτή αλλαγή είχε και ο τομέας της επικοινωνίας, που άλλαξε δομή και αναζήτησε νέους προσανατολισμούς και λειτουργίες.

Μια απ’ αυτές τις λειτουργίες της επικοινωνίας είναι οι Δημόσιες Σχέσεις, που αποβλέπουν στην ανάπτυξη ενός πνεύματος αμοιβαίας εμπιστοσύνης και κατανόησης μεταξύ των ατόμων και των ομάδων.

Η εταιρία The Mastermind Group και οι εξειδικευμένοι συνεργάτες της, μπορεί να σας παρέχει ολοκληρωμένα προγράμματα επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων.

Αναλυτικά οι υπηρεσίες που σας παρέχουμε είναι:

• Εξεύρεση κατάλληλου επικοινωνιακού μέσου προβολής.

• Διαχείριση χρόνου και ποιότητας προβολής.

• Προσδιορισμός Target Groups.

• Αποτίμηση κόστους.

• Έρευνες ικανοποίησης πελατών.

• Φωτογραφίσεις.