Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις - Προβολή ως προς μήνα

  • Αυτή η Εκδήλωση έχει περάσει.

11o Διεθνές Καρδιολογικό Συνέδριο

Σάββατο, 18 Μαΐ 2013

thumbnail of 11th_ICC_FinalProgram

11o Διεθνές Καρδιολογικό Συνέδριο 11th_ICC_FinalProgram-pdf

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ


Αγαπητοί συνάδελφοι,

Με ιδιαίτερη χαρά σας ενημερώνω ότι το 11ο κατά σειρά Διεθνές Συνέδριο Καρδιολογίας που θα διοργανώσει το Καρδιολογικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Πατρών σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Καρδιολογίας Νοτιοδυτικής Ελλάδος θα διεξαχθεί από τις 17 έως τις 19 Μαΐου 2013, στο Συνεδριακό & Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών, στο Ρίο.

Στη διάρκεια του Συνεδρίου, καταξιωμένοι συνάδελφοι από την Ελλάδα και το εξωτερικό, θα αναπτύξουν τις πλέον σημαντικές εξελίξεις στη διάγνωση, θεραπεία και πρόγνωση των καρδιοπαθειών.

Το πρόγραμμα του Συνεδρίου περιλαμβάνει στρογγυλά τραπέζια, διαλέξεις, διαδραστικές συνεδρίες λήψης αποφάσεων-ανάλυσης περιστατικών και δορυφορικά συμπόσια.

Το συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας και του Ελληνικού Κολλεγίου Καρδιολογίας. Θα χορηγηθούν Μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME-CPD).

Με τη βεβαιότητα ότι η παρουσία σας και η ενεργός συμμετοχή σας αποτελούν την καλύτερη εγγύηση για την επιτυχία του Συνεδρίου μας, σας περιμένουμε στην Πάτρα.

Δημήτριος Αλεξόπουλος
Καθηγητής Καρδιολογίας

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
Σάββατο, 18 Μαΐ 2013

Tόπος Διεξαγωγής

Πάτρα
Πάτρα, Ελλάδα