Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις - Προβολή ως προς μήνα

  • Αυτή η Εκδήλωση έχει περάσει.

12o ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

Σάββατο, 10 Μαΐ 2014

thumbnail of 12thCardio-Patra-Mesa

12o  ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ New12thCardioPatra-TelikoPrognew-pdf12o  ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ 12thCardio-Patra-Mesa-pdf

Από αριστερά προς τα δεξιά τα αρχεία που βλέπετε είναι:

 

Τελικό Πρόγραμμα

Μέσα Προβολής

 

Χαιρετισμός

Αγαπητοί συνάδελφοι,
Με ιδιαίτερη χαρά σας ενημερώνω ότι το 12ο κατά σειρά Διεθνές Συνέδριο Καρδιολογίας που θα διοργανώσει το Καρδιολογικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Πατρών σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Καρδιολογίας Νοτιοδυτικής Ελλάδος θα διεξαχθεί από τις 9 έως τις 11 Μαΐου 2014, στο Συνεδριακό & Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών, στο Ρίο.
Στη διάρκεια του Συνεδρίου, καταξιωμένοι συνάδελφοι από την Ελλάδα και το εξωτερικό, θα αναπτύξουν τις πλέον σημαντικές εξελίξεις στη διάγνωση, θεραπεία και πρόγνωση των καρδιοπαθειών. Το πρόγραμμα του Συνεδρίου περιλαμβάνει στρογγυλά τραπέζια, διαλέξεις, συνεδρία λήψης αποφάσεων-ανάλυσης περιστατικών και δορυφορικά συμπόσια. Το συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας και του Ελληνικού Κολλεγίου Καρδιολογίας. Θα χορηγηθούν Μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME-CPD). Με τη βεβαιότητα ότι η παρουσία σας και η ενεργός συμμετοχή σας αποτελούν την καλύτερη εγγύηση για την επιτυχία του Συνεδρίου μας, σας περιμένουμε στην Πάτρα.

 

Με εκτίμηση,
Δημήτριος Αλεξόπουλος
Καθηγητής Καρδιολογίας

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
Σάββατο, 10 Μαΐ 2014

Tόπος Διεξαγωγής

Πάτρα
Πάτρα, Ελλάδα