Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις - Προβολή ως προς μήνα

  • Αυτή η Εκδήλωση έχει περάσει.

16ο ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ (με διεθνή συμμετοχή) Γέφυρα Καρδιολογίας 2018

Παρασκευή, 4 Μαΐ 2018 - Κυριακή, 6 Μαΐ 2018

16th Cardio_Patra_FinalProg 2-4-5-18

Cardio-Bridge 2018
Επίσημη ιστοσελίδα: www.cardiobridge2018.gr

thumbnail of 16th Cardio_Patra_FinalProg 2-4-5-18 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η ηλεκτρονική εγγραφή έκλεισε.
Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται πλέον στη γραμματεία, η οποία θα λειτουργεί καθ’ όλη τη διάρκεια του Συνεδρίου.

Χορηγούνται 20 Μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME-CPD Credits) από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο

  • Τελικό Πρόγραμμα

Χαιρετισμός

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Συνεχίζοντας την παράδοση των τελευταίων 15 χρόνων, διοργανώνουμε και φέτος στην Πάτρα το 16ο Συνέδριο “Γέφυρα Καρδιολογίας 2018” με διεθνή συμμετοχή.

Το επιστημονικό πρόγραμμα περιλαμβάνει την παρουσίαση θεμάτων γενικότερου και επίκαιρου ενδιαφέροντος, τη διαδραστική παρουσίαση ενδιαφερόντων περιστατικών αλλά και την ενημέρωση για νεότερες εξελίξεις. Στις εξελίξεις αυτές περιλαμβάνονται φάρμακα, συσκευές και στρατηγικές αντιμετώπισης. Επίσης, συμπεριλάβαμε εκ νέου στην θεματολογία τα οξέα αγγειακά εγκεφαλικά επεισόδια συχνά σε ασθενείς με κολπική μαρμαρυγή, τα οποία οι καρδιολόγοι θα πρέπει όλο και περισσότερο να επιλαμβάνονται.

Για τρίτη φορά θεσπίσαμε Βραβεία Αριστείας σε διακεκριμένους καρδιολόγους δύο γενεών που δραστηριοποιούνται στον Ελληνικό χώρο για να ενθαρρύνουμε μέσω του έργου τους την κλινική και επιστημονική άμιλλα μεταξύ των νεότερων συνάδελφων μας.

Θα υπάρχουν αρκετά δορυφορικά συμπόσια για την ενημέρωσή σας σε τελευταίες επιστημονικές εξελίξεις.

Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που εξασφαλίσαμε πάλι εξαιρετικούς επιστήμονες από την Ελλάδα και το Εξωτερικό. Τους ευχαριστούμε θερμά για την άμεση και εγκάρδια ανταπόκρισή τους. Η θεματολογία του συνεδρίου μας, παρότι πυκνή είναι ποικιλόμορφη έτσι ώστε, σε συνδυασμό με τούς άριστους ομιλητές, σχολιαστές και προέδρους να κρατήσει το ενδιαφέρον σας.

Η Επιστημονική αυτή συνάντηση δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς την υποστήριξη φαρμακευτικών και άλλων εταιριών του καρδιολογικού κλάδου, τις οποίες ευχαριστούμε και των οποίων τα εκθέματα θα έχετε την ευκαιρία να επισκεφτείτε κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου μας.

Ευελπιστούμε στην ενεργό συμμετοχή σας η οποία είναι η απαραίτητη προϋπόθεση για την επιτυχία του Συνεδρίου μας. Εξ’ ονόματος της Επιστημονικής και Οργανωτικής Επιτροπής, θα χαρούμε να σας καλωσορίσουμε στην Πάτρα.

 

Ο Πρόεδρος του Συνεδρίου,

Γεώργιος Χάχαλης
Καθηγητής Καρδιολογίας
Διευθυντής Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής, Π.Γ.Ν. Ρίου – Πάτρα

Λεπτομέρειες

Αρχή:
Παρασκευή, 4 Μαΐ 2018
Τέλος:
Κυριακή, 6 Μαΐ 2018

Tόπος Διεξαγωγής

Πανεπιστημιούπολη Πατρών, Ρίο
Ρίο
Ρίο, Αχαΐα 26504 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
2610 991711