Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις - Προβολή ως προς μήνα

  • Αυτή η Εκδήλωση έχει περάσει.

18ο ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Σάββατο, 10 Οκτ 2015

thumbnail of 18th_cardiac_finalprogram_pd-6102015

18ο ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ pack-pdf18ο ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 18th_larissa_2015_mesaprovolis-pdf18ο ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 18th_cardiac_finalprogram_pd-6102015-pdf

Από αριστερά προς τα δεξιά τα αρχεία που βλέπετε είναι:

 

Τελικό Πρόγραμμα

Μέσα προβολής

Πακέτο συμμετοχής

 

Χαιρετισμός

Αγαπητοί συνάδελφοι,

  Θα ήθελα προσωπικά και εκπροσωπώντας την οργανωτική επιτροπή του Καρδιολογικού Συνεδρίου Κεντρικής Ελλάδος να σας προσκαλέσω στις 9 – 11 Οκτωβρίου 2015, στην πόλη της Λάρισας, όπου θα διεξαχθεί για 18η συνεχόμενη χρονιά το ετήσιο συνέδριό μας.

  Το συνέδριο αυτό, πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Καρδιολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και με την ενεργό συμμετοχή της Καρδιολογικής Εταιρείας Κύπρου, της Εταιρείας Μελέτης και Έρευνας της Καρδιακής Ανεπάρκειας και του Ελληνικού Κολλεγίου Καρδιολογίας και της Cleveland Clinic.

  Το επιστημονικό πρόγραμμα του Συνεδρίου επικεντρώνεται σε θέματα που απασχολούν το σύγχρονο καρδιολόγο και όχι μόνο και περιλαμβάνει διαλέξεις εξεχόντων ξένων και ελλήνων ερευνητών, στρογγυλά τραπέζια και επιστημονικές αντιπαραθέσεις σε αμφισβητούμενα θέματα. Σκοπός είναι να αναλυθούν όσο το δυνατό περισσότερες ενότητες που ενδιαφέρουν τον έλληνα γιατρό, να τον φέρουν κοντά στις σύγχρονες εξελίξεις και να τον βοηθήσουν στην καθημερινή κλινική πράξη. Όπως κάθε χρόνο, η τελευταία μέρα του Συνεδρίου περιλαμβάνει ειδικό καρδιαγγειακό σεμινάριο, το οποίο φέτος θα αφορά στην άσκηση και καρδιά.

  Εκφράζοντας τις ειλικρινείς μου ευχαριστίες για το ολοένα αυξανόμενο ενδιαφέρον που δείχνετε για το συνέδριό μας, το οποίο ενδυναμώνεται χρόνο με το χρόνο επιστημονικά και θεματολογικά, θα ήθελα να σας προσκαλέσω ξανά σε ένα ευχάριστο, δημιουργικό και παραγωγικό τριήμερο.

Φιλικά,

Φίλιππος Τρυποσκιάδης
Καθηγητής Καρδιολογίας
Πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
Σάββατο, 10 Οκτ 2015

Tόπος Διεξαγωγής

Λάρισα
Λάρισα, Ελλάδα