Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις - Προβολή ως προς μήνα

  • Αυτή η Εκδήλωση έχει περάσει.

19ο ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ (με διεθνή συμμετοχή) Γέφυρα Καρδιολογίας 2021

Παρασκευή, 3 Σεπ 2021 - Κυριακή, 5 Σεπ 2021

Στο 19ο ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ (με διεθνή συμμετοχή) Γέφυρα Καρδιολογίας 2021,  κύριο μέλημά μας είναι η απαρέγκλιτη τήρηση όλων των κανόνων υγιεινής και η λήψη μέτρων για την διασφάλιση της υγείας τόσο των εργαζομένων στους συνεδριακούς χώρους, των συναδέλφων μας, όσο και της δημόσιας υγείας.
Σας ενημερώνουμε ότι έχουν ληφθεί όλα τα προληπτικά μέτρα ασφαλείας μη μετάδοσης του COVID-19 που έχουν ανακοινωθεί μέχρι σήμερα ως επίσημες οδηγίες και συστάσεις από το Υπουργείο Υγείας και τον ΕΟΔΥ.

Eπίσημη ιστοσελίδα: www.cardiobridge2021.gr

Video Gallery

 

● Πρόγραμμα

 

Χαιρετισμός

Αξιότιμοι συνάδελφοι,

Συνεχίζοντας την επιστημονική παράδοση των καθηγητών και διευθυντών του Καρδιολογικού Τμήματος του Π.Γ.Ν. Πατρών κ.κ. Δ. Αλεξόπουλου, Αντώνη Μανώλη και Γ. Χάχαλη, οργανώνουμε και φέτος το 19ο Καρδιολογικό Συνέδριο «Γέφυρα Καρδιολογίας 2021» με διεθνή συμμετοχή. Το επιστημονικό πρόγραμμα του συνεδρίου φέτος είναι λιγότερο «εξειδικευμένο» και περισσότερο εστιασμένο στον κλινικό καρδιολόγο, προσπαθώντας να δώσει απαντήσεις σε ερωτήματα της «κάθε μέρα κλινικής πράξης» και να ενημερώσει για νεότερες εξελίξεις όπως φάρμακα, συσκευές και στρατηγικές αντιμετώπισης, με εξαίρετους Έλληνες και ξένους ομιλητές. Το πρόγραμμα επίσης απευθύνεται σε άλλες παθολογικές ειδικότητες όπως γενικούς παθολόγους, γενικούς ιατρούς, νεφρολόγους, ενδοκρινολόγους, κτλ και βέβαια στους ειδικευόμενους καρδιολογίας. Στα πλαίσια της εναρκτήριας τελετής του συνεδρίου, θα τιμηθούν οι τρείς προηγούμενοι καθηγητές και διευθυντές, οι οποίοι ίδρυσαν, εξέλιξαν και επέκτειναν το Καρδιολογικό Τμήμα, εκπαίδευσαν τις νεότερες γενιές καρδιολόγων της περιοχής μας και όχι μόνο και αποτέλεσαν οδηγό στη σταδιοδρομία των περισσοτέρων από εμάς. Θα αφιερώσουμε όλες τις δυνάμεις μας στην προσπάθεια φανούμε αντάξιοί τους. Θα υπάρχουν αρκετά Δορυφορικά Συμπόσια για την ενημέρωσή σας σε τελευταίες επιστημονικές εξελίξεις. Η επιστημονική αυτή συνάντηση δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς την υποστήριξη φαρμακευτικών και άλλων εταιριών του καρδιολογικού κλάδου τις οποίες ευχαριστούμε και των οποίων τα εκθέματα θα έχετε την ευκαιρία να επισκεφτείτε κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου μας. Ευελπιστούμε στην ενεργό συμμετοχή σας, η οποία είναι η απαραίτητη προϋπόθεση για την επιτυχία του Συνεδρίου μας.
Εξ’ ονόματος της Επιστημονικής και Οργανωτικής Επιτροπής, θα χαρούμε να σας καλωσορίσουμε στην Πάτρα.

Ο Πρόεδρος του Συνεδρίου,
Περικλής Νταβλούρος
Καθηγητής Παθολογίας – Καρδιολογίας

 

 

Λεπτομέρειες

Αρχή:
Παρασκευή, 3 Σεπ 2021
Τέλος:
Κυριακή, 5 Σεπ 2021

Tόπος Διεξαγωγής

Πανεπιστημιούπολη Πατρών, Ρίο
Ρίο
Ρίο, Αχαΐα 26504 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
2610 991711