Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις - Προβολή ως προς μήνα

2nd International Congress “Sports Cardiology 2021”

Παρασκευή, 11 Ιούν 2021 - Κυριακή, 13 Ιούν 2021

  Στο 2nd International Congress “Sports Cardiology 2021”, κύριο μέλημά μας είναι η απαρέγκλιτη τήρηση όλων των κανόνων υγιεινής και η λήψη μέτρων για την διασφάλιση της υγείας τόσο των εργαζομένων στους συνεδριακούς χώρους, των συναδέλφων μας, όσο και της δημόσιας υγείας γενικότερα.
  Σας ενημερώνουμε ότι έχουν παρθεί όλα τα προληπτικά μέτρα ασφαλείας μη μετάδοσης του COVID-19 που έχουμε λάβει μέχρι σήμερα από την Πολιτεία, λαμβάνοντας υπόψη τις επίσημες οδηγίες και συστάσεις που έχουν δοθεί από το Υπουργείο Υγείας και τον ΕΟΔΥ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Αλλαγή ημερομηνίας, 11-13 Ιουνίου 2021
Επίσημη ιστοσελίδα: www.sportscardiologycongress.com

thumbnail of 2nd Sports Cardiology 2021_SD-new        

Αφίσα

Xορήγηση Πιστοποιητικού με μόρια (credits) Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME-CPD)

Χαιρετισμός

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας προσκαλέσω να συμμετέχετε στο 2ο Διεθνές Συνέδριο Αθλητικής Καρδιολογίας “ 2nd International Sports Cardiology Congress 2021” το οποίο θα διεξαχθεί στο Αμφιθέατρο του Πολεμικού Μουσείου Αθηνών στις 11,12 και 13 Ιουνίου 2021.
Η μεγάλη ανταπόκριση στο 1ο συνέδριο στον αναδυόμενο αυτόν τομέα της καρδιολογίας, στον οποίο εμπλέκονται πολλές ιατρικές ειδικότητες και απαιτείται πολύπλευρη προσέγγιση και αντιμετώπιση, οδήγησε στο να διευρυνθεί η θεματολογία με ένα ακόμα πλουσιότερο επιστημονικό πρόγραμμα.
Στο συνέδριο θα συζητηθούν και θα αναλυθούν κρίσιμα θέματα της καρδιολογίας, όπως ο αιφνίδιος θάνατος αλλά και η γενικότερη διερεύνηση των επιπτώσεων του αθλητισμού στην καρδιαγγειακή υγεία.
Οι υψηλού κύρους επιστήμονες από την Ελλάδα και το εξωτερικό είναι η εγγύηση για την κάλυψη αυτών των θεμάτων με την εξαγωγή πολύτιμων συμπερασμάτων σχετικά με την άσκηση και την επίδραση της στο καρδιαγγειακό σύστημα.

Με πολλή εκτίμηση,
Ο Πρόεδρος του Συνεδρίου

Λεπτομέρειες

Αρχή:
Παρασκευή, 11 Ιούν 2021
Τέλος:
Κυριακή, 13 Ιούν 2021

Tόπος Διεξαγωγής

Πολεμικό Μουσείο Αθηνών
Λ. Βασιλίσσης Σοφίας
Αθήνα, 10675 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
210-7252974

Διοργανωτής

The MasterMind Group
Τηλέφωνο:
210 6827405
Email:
info@tmg.gr
Ιστοσελίδα:
tmg.gr