Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις - Προβολή ως προς μήνα

  • Αυτή η Εκδήλωση έχει περάσει.

3η Πανελλήνια Συνάντηση AIDS & Ηπατίτιδες

Παρασκευή, 18 Σεπ 2015

thumbnail of aidshep_pro

3η Πανελλήνια Συνάντηση AIDS & Ηπατίτιδες aidshep_pro-pdf

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η εγγραφή στο συνέδριο μέσω ηλεκτρονικής υποβολής (on-line registration) έχει ολοκληρωθεί. Οι εγγραφές μπορούν να πραγματοποιηθούν, πλέον, μόνο επιτόπου στη Γραμματεία του Συνεδρίου που θα βρίσκεται στην Αίγλη Ζαππείου, αίθουσα «Ολυμπία».

 

Τελικό Πρόγραμμα

Επίσημη ιστοσελίδα: www.aidshep2015.gr

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Μετά την μεγάλη επιτυχία της 1ης & 2ης Πανελλήνιας Συνάντησης έχω την τιμή και τη χαρά να σας προσκαλέσω στην 3η Πανελλήνια Συνάντηση «AIDS & Ηπατίτιδες», όπου για τρίτη συνεχή χρονιά διοργανώνεται, μεταξύ άλλων, από το Εργαστήριο Υγιεινής, Επιδημιολογίας & Ιατρικής Στατιστικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, την Β’ Παθολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών του Γ.Ν.Α. «Ιπποκράτειο», την Α’ Προπαιδευτική Παθολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών του Γ.Ν.Α. «Λαϊκό», την Γαστρεντερολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών του Γ.Ν.Α. «Λαϊκό», τη Δ’ Παθολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών του Π.Γ.Ν. «Αττικόν», το Τμήμα Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Αθηνών και την Παθολογική Κλινική – Tμήμα Λοιμώξεων του Πανεπιστημίου Πατρών του Γ.Ν. Πάτρας.

Η επιστημονική αυτή Συνάντηση θα πραγματοποιηθεί από 17 έως 19 Σεπτεμβρίου 2015, στην Αθήνα, στην Αίγλη Ζαππείου, στην αίθουσα «Ολυμπία».

Σκοπός της 3ης Πανελλήνιας Συνάντησης «AIDS & Ηπατίτιδες» είναι η σφαιρική προσέγγιση του HIV/AIDS και των ιογενών ηπατιτίδων στη χώρα μας, αφιερώνοντας χρόνο για τα πραγματικά προβλήματα τα οποία απασχολούν επιστήμονες υγείας, ασθενείς, αρχές δημόσιας υγείας και κοινό.

Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου καταξιωμένοι συνάδελφοι θα αναπτύξουν τις πλέον σημαντικές εξελίξεις στην επιδημιολογία, διάγνωση, θεραπεία και την ολιστική πρόληψη και αντιμετώπιση των νοσημάτων αυτών. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει στρογγυλά τραπέζια, διαλέξεις και δορυφορικά συμπόσια.

Με τη βεβαιότητα ότι η παρουσία και η ενεργός συμμετοχή σας αποτελούν την καλύτερη εγγύηση για την επιτυχία της Συνάντησής μας, θα χαρούμε να σας καλωσορίσουμε στην 3η Πανελλήνια Συνάντηση «AIDS & Ηπατίτιδες».

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Καθηγητής Άγγελος Χατζάκης
Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής
της 3ης Πανελλήνιας Συνάντησης «AIDS & Ηπατίτιδες»

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
Παρασκευή, 18 Σεπ 2015

Tόπος Διεξαγωγής

Αθήνα – Θεσσαλονίκη
Αθήνα - Θεσσαλονίκη, Αθήνα - Θεσσαλονίκη Ελλάδα