Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις - Προβολή ως προς μήνα

  • Αυτή η Εκδήλωση έχει περάσει.

3ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο στις Κλινικές Δοκιμές 2017

Σάββατο, 7 Οκτ 2017 - Κυριακή, 8 Οκτ 2017

thumbnail of CT_3rd_4pg

Αθήνα – Ηράκλειο Κρήτης
3o Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο στις Κλινικές Δοκιμές 2017

Χαιρετισμός

Οι Κλινικές Δοκιμές αποτελούν τον επιστημονικά καθιερωμένο και αποδεκτό τρόπο αξιολόγησης των θεραπευτικών μέτρων. Το Σεμινάριο που έχουμε τη χαρά να οργανώσουμε και να πραγματοποιήσουμε στην Αθήνα και το Ηράκλειο παρουσιάζει μια πλήρη και σε βάθος εκπαίδευση στο πλαίσιο, τον σχεδιασμό, την συλλογή και ανάλυση των δεδομένων, την αξιολόγηση και την παρουσίαση των Κλινικών Δοκιμών, καθώς και μια διεξοδική συζήτηση συγκεκριμένων παραδειγμάτων από διάφορες ειδικότητες.

Απευθύνεται σε κλινικούς ιατρούς, οι οποίοι συνήθως καλούνται να εφαρμόσουν τις σχετικές διαδικασίες, αλλά είναι και, συχνά, οι αρμοδιότεροι για τη σύλληψη, την οργάνωση και την αξιολόγηση μιας Κλινικής Δοκιμής. Το Σεμινάριο εκμεταλλεύεται την πιο προχωρημένη τεχνολογία μάθησης από απόσταση, ταυτόχρονα με την άμεση επικοινωνία διδασκόντων – διδασκομένων. Διδάσκουν ξένοι και Έλληνες διακεκριμένοι επιστήμονες με εκτεταμένη εμπειρία στον κλινικό και ερευνητικό χώρο.

Σας καλούμε να συμμετάσχετε ουσιαστικά και ενεργητικά με την παρουσία σας στα μαθήματα και με την παράλληλη χρήση του διαδικτύου, ώστε μέσα από το διάλογο να κάνουμε την εκπαιδευτική αυτή εμπειρία πολύτιμη για εσάς και για τους συναδέλφους σας.

Κλέα Κατσουγιάννη

Λεπτομέρειες

Αρχή:
Σάββατο, 7 Οκτ 2017 Ώρα: 9:00 πμ
Τέλος:
Κυριακή, 8 Οκτ 2017 Ώρα: 1:45 μμ

Tόπος Διεξαγωγής

Αθήνα-Ηράκλειο Κρήτης
Αθήνα-Ηράκλειο Κρήτης, Ελλάδα