Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις - Προβολή ως προς μήνα

  • Αυτή η Εκδήλωση έχει περάσει.

8o Συνέδριο – Αττικές Δερματολογικές Ημέρες

Παρασκευή, 25 Ιούν 2021 - Κυριακή, 27 Ιούν 2021

  Στο 8o Συνέδριο – Αττικές Δερματολογικές Ημέρες , κύριο μέλημά μας είναι η απαρέγκλιτη τήρηση όλων των κανόνων υγιεινής και η λήψη μέτρων για την διασφάλιση της υγείας τόσο των εργαζομένων στους συνεδριακούς χώρους, των συναδέλφων μας, όσο και της δημόσιας υγείας γενικότερα. Σας ενημερώνουμε ότι έχουν παρθεί όλα τα προληπτικά μέτρα ασφαλείας μη μετάδοσης του COVID-19 που έχουμε λάβει μέχρι σήμερα από την Πολιτεία, λαμβάνοντας υπόψη τις επίσημες οδηγίες και συστάσεις που έχουν δοθεί από το Υπουργείο Υγείας και τον ΕΟΔΥ.

Επίσημη ιστοσελίδα: www.add2021.gr

Video Gallery

● Αφίσα
● Eπιστημονικό Πρόγραμμα

 

Χαιρετισμός

 

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνω την οργάνωση του 8ου Συνεδρίου «Αττικές Δερματολογικές Ημέρες» από το Ελληνικό Κολλέγιο Δερματολογίας-Αφροδισιολογίας, που θα πραγματοποιηθεί με υβριδικό τρόπο στην Αθήνα, στις 25-27 Ιουνίου 2021.

Οι «Αττικές Δερματολογικές Ημέρες» οργανώθηκαν για πρώτη φορά το 2005 από τον τότε Διευθυντή της Β’ Κλινικής Δερματικών και Αφροδισίων Νόσων, Καθηγητή κ. Ν. Σταυριανέα, λίγο μετά την ίδρυση της νέας Πανεπιστημιακής Κλινικής και την εγκατάσταση της στο Π.Γ.Ν. «Αττικόν» το 2003, ως η κεντρική ετήσια επιστημονική εκδήλωση της Κλινικής, δημιουργώντας έναν εξαιρετικά επιτυχημένο θεσμό που έτυχε ευρείας θετικής αναγνώρισης και αποδοχής.

Συνεχίζοντας με το ίδιο πνεύμα και ενθουσιασμό, φιλοδοξούμε να οργανώσουμε ένα συνέδριο με διεθνή συμμετοχή, που να προβάλλει και να προάγει τον ρόλο της Ακαδημαϊκής Δερματολογίας-Αφροδισιολογίας  μέσα στον χώρο της Εσωτερικής Παθολογίας και της Ιατρικής γενικότερα και στο πλαίσιο του Γενικού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου.

Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε στις 8ες « Αττικές Δερματολογικές Ημέρες».

 

Ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής

 

Αλέξανδρος Κ. Κατούλης

Καθηγητής Δερματολογίας-Αφροδισιολογίας

 

Λεπτομέρειες

Αρχή:
Παρασκευή, 25 Ιούν 2021
Τέλος:
Κυριακή, 27 Ιούν 2021

Tόπος Διεξαγωγής

Divani Caravel
Vassileos Alexandrou 2
Αθήνα, Αθήνα 16121 Ελλάδα
Τηλέφωνο:
210 720 70 00