Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις - Προβολή ως προς μήνα

  • Αυτή η Εκδήλωση έχει περάσει.

9ο Διεθνές Συμπόσιο «Καρδιαγγειακές Παθήσεις και Νεφρική Δυσλειτουργία 2017»

Παρασκευή, 20 Ιαν 2017

Επίσημη ιστοσελίδα: www.cardiorenal2017.gr

thumbnail of 9th CARDIORENAL_GR_2-24-1-17   


Πρόγραμμα & Workshop


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η ηλεκτρονική εγγραφή έκλεισε.
Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται πλέον στη γραμματεία, η οποία θα λειτουργεί καθ’ όλη τη διάρκεια του Συνεδρίου.

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Σας καλωσορίζουμε στο 9ο Διεθνές Συμπόσιο «Καρδιαγγειακές Παθήσεις και Νεφρική Δυσλειτουργία 2017», το οποίο πραγματοποιείται στο Ίδρυμα Ευγενίδου στην Αθήνα, στις 20 και 21 Ιανουαρίου 2017.

Το Συμπόσιο “Καρδιαγγειακές Παθήσεις και Νεφρική Δυσλειτουργία 2017” είναι μια προσπάθεια περαιτέρω συνεργασίας και ανταλλαγής γνώσεων και δεδομένων επί της στενής παθοφυσιολογικής και κλινικής συσχέτισης μεταξύ νεφρών, καρδιάς και αγγείων.

Κατά τη διάρκεια του Συμποσίου θα έχουμε τη δυνατότητα να παρακολουθήσουμε Συνεδρίες με συμμετοχή ειδικών από όλο τον κόσμο, πρωτοπόρων της έρευνας στον τομέα τους. Μέσω Στρογγυλών Τραπεζών και Αντιπαραθέσεων, το Επιστημονικό Πρόγραμμα του Συμποσίου παρέχει κατοχυρωμένη γνώση, αλλά και νέες προσεγγίσεις στη μελέτη και θεραπεία των ασθενών με νεφρική δυσλειτουργία και καρδιαγγειακή νόσο. Στόχος του Συμποσίου είναι η πληροφόρηση σε επίπεδο τόσο καθημερινής κλινικής πράξης, όσο και προωθημένης έρευνας.

Η παρουσία και ενεργός συμμετοχή σας στις εργασίες του Συμποσίου θα ικανοποιήσει τις προσδοκίες μας και θα συμβάλλει στην επιτυχία του.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Δημήτριος Τούσουλης Κωνσταντίνος Τσιούφης
Πρόεδρος Συμποσίου Καθηγητής, Διευθυντής Α’ Καρδιολογικής Κλινικής Πανεπιστημίου Αθηνών Γ.Ν.Α. «Ιπποκράτειο» Συμπρόεδρος Συμποσίου Αν. Καθηγητής, Α΄ Καρδιολογική Κλινική Πανεπιστημίου Αθηνών Γ.Ν.Α. «Ιπποκράτειο» Πρόεδρος Ε.Κ.Ε.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
Παρασκευή, 20 Ιαν 2017

Tόπος Διεξαγωγής

Ίδρυμα Ευγενίδου
Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 387
Παλαιό Φάληρο, 175 64 Ελλάδα
+ Χάρτης Google