Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις - Προβολή ως προς μήνα

  • Αυτή η Εκδήλωση έχει περάσει.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ

Παρασκευή, 22 Σεπ 2017 - Κυριακή, 24 Σεπ 2017

Ελεύθερη Συμμετοχή
21 CME-CPD Credits

Επίσημη ιστοσελίδα: www.cca2017.gr

thumbnail of KKA2017_Program_LAST19-9 thumbnail of KKA2017_MP    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Οι εγγραφές πλέον γίνονται μόνο επιτόπου στη Γραμματεία του Συνεδρίου.
Η εγγραφή μέσω ηλεκτρονικής υποβολής (on-line registration) έκλεισε.

Επιστημονικό Πρόγραμμα
Μέσα Προβολής

Χαιρετισμός

 Αγαπητοί Φίλοι,

Με ιδιαίτερη χαρά σας καλωσορίζω στη Πανελλήνια Ιατρική Συνάντηση η οποία θα λάβει χώρα 22-24 Σεπτεμβρίου 2017 στο ξενοδοχείο Caravel στην Αθήνα και τελεί υπό την αιγίδα του Κολλεγίου Ελλήνων Χειρουργών. Στη συνάντησή μας αυτή μέσα από την κοινή μας προσπάθειας διοργάνωσης ενός επιστημονικού συνεδρίου υψηλού επιπέδου, θα προσπαθήσουμε να προσεγγίσουμε και να παρουσιάσουμε ό,τι πιο καινοτόμο επιστημονικά πάνω στις σύγχρονες θεραπευτικές και επεμβατικές μεθόδους στην Ορθοπαιδική και Τραυματολογία, στη Γενική Χειρουργική, στη Νευροχειρουργική, στην Καρδιολογία και Επεμβατική Καρδιολογία, στην Αγγειοχειρουργική, στην Ουρολογία, στην Χειρουργική αντιμετώπιση της Παθολογίας των Ενδοκρινών Αδένων, στην Πλαστική Χειρουργική, στην Αναισθησιολογία και στη Λοιμωξιολογία.

Για μια ακόμα φορά, η Ιατρική Κοινότητα της Κεντρικής Κλινικής Αθηνών, μετά από 20 χρόνια σταθερά ανοδικής πορείας στο χώρο της υγείας, και πλαισιωμένη από μία ομάδα διακεκριμένων εξειδικευμένων ιατρών συνεχίζει με το ίδιο όραμα παροχής υψηλής
ποιότητας και στάθμης υπηρεσιών υγείας. Έχοντας στελεχωθεί από ανθρώπινο δυναμικό που διακρίνεται για την άρτια επιστημονική του κατάρτιση και διαθέτοντας την πιο σύγχρονη υλικοτεχνική υποδομή, η Κλινική μας μπορεί να χαρακτηριστεί ως ένα από τα πιο οργανωμένα, σύγχρονα, αυτόνομα, νοσηλευτικά κέντρα της Ελλάδας.

Σε συνεργασία με το καταξιωμένο διεθνώς Κολλέγιο Ελλήνων Χειρουργών αποφασίσαμε να συναντηθούμε με τους συναδέλφους Ιατρούς στις 22-24 Σεπτεμβρίου 2017 προκειμένου να συζητήσουμε για τις προοπτικές της Ιατρικής στο άμεσο και απώτερο μέλλον, έχοντας ως γνώμονα ότι στην εποχή της παγκοσμιοποίησης καθημερινά θεραπεύουμε ή/και χειρουργούμε ασθενείς έξω από τα στενά σύνορα της χώρας μας (Τουριστική Ιατρική). Σκοπός μας είναι να παρουσιάσουν οι εξειδικευμένοι ιατροί ανά ειδικότητα τις πιο σύγχρονες τεχνικές και θεραπείες που εφαρμόζουμε και στην Κλινική μας και πάντα βάση των Διεθνών δεδομένων. Εξάλλου οι ιατροί μας παρακολουθούν και συμμετέχουν στις διεθνείς εξελίξεις με τις επιστημονικές τους εργασίες σε Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο επίπεδο.

Στο ανωτέρω πλαίσιο και με βάση την προσωπική μου πεποίθηση, θα προσεγγίσουμε και θα συζητήσουμε τα σύγχρονα ιατρικά δεδομένα για τα πιο συχνά και σημαντικά θέματα που απασχολούν τους ασθενείς μας καθημερινά, σε ένα επιστημονικό πρόγραμμα ενοτήτων ανά ειδικότητα, με 14 στρογγυλά τραπέζια και 4 δορυφορικά συμπόσια.

Με ιδιαίτερη τιμή σας προσκαλώ να συμμετέχετε ενεργά στη Πανελλήνια Ιατρική μας Συνάντηση, προκειμένου να συζητήσουμε τα σύγχρονα σημαντικά θέματα που απασχολούν ιατρούς και ασθενείς στην αρχή του 21ου αιώνα λαμβάνοντας πάντα υπόψη τις προκλήσεις των καιρών αυτών και τις αλλαγές στο παγκόσμιο γίγνεσθαι.

Με εκτίμηση,

Δρ. Γεώργιος Παπαγιαννόπουλος
Διευθυντής Ορθοπαιδικής Κεντρικής Κλινικής Αθηνών

Λεπτομέρειες

Αρχή:
Παρασκευή, 22 Σεπ 2017
Τέλος:
Κυριακή, 24 Σεπ 2017

Tόπος Διεξαγωγής

Divani Caravel
Vassileos Alexandrou 2
Αθήνα, Αθήνα 16121 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
210 720 70 00