Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις - Προβολή ως προς μήνα

  • Αυτή η Εκδήλωση έχει περάσει.

13ο ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ (με διεθνή συμμετοχή)

Σάββατο, 9 Μαΐ 2015

thumbnail of 13cardiopatramesapro

13ο ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ (με διεθνή συμμετοχή) 13rdcardiopat1finalprogpd3-pdf13ο ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ (με διεθνή συμμετοχή) 13cardiopatramesapro-pdf

 

Τελικό Πρόγραμμα

Μέσα προβολής

 

Χαιρετισμός

Αγαπητοί συνάδελφοι,

   Με ιδιαίτερη χαρά σας ενημερώνω ότι το 13ο κατά σειρά Διεθνές Συνέδριο Καρδιολογίας που θα διοργανώσει το Καρδιολογικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Πατρών σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Καρδιολογίας Νοτιοδυτικής Ελλάδος θα διεξαχθεί από τις 8 έως τις 10 Μαΐου 2015, στο Συνεδριακό & Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών, στο Ρίο.
   Στη διάρκεια του Συνεδρίου, καταξιωμένοι συνάδελφοι από την Ελλάδα και το εξωτερικό, θα αναπτύξουν τις πλέον σημαντικές εξελίξεις στη διάγνωση, θεραπεία και πρόγνωση των καρδιοπαθειών.
   Το πρόγραμμα του Συνεδρίου περιλαμβάνει στρογγυλά τραπέζια, διαλέξεις, συνεδρία λήψης αποφάσεων – ανάλυσης περιστατικών και δορυφορικά συμπόσια.
   Το Συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας και του Ελληνικού Κολλεγίου Καρδιολογίας. Θα χορηγηθούν Μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME-CPD).
   Με τη βεβαιότητα ότι η παρουσία σας και η ενεργός συμμετοχή σας αποτελούν την καλύτερη εγγύηση για την επιτυχία του Συνεδρίου μας, σας περιμένουμε στην Πάτρα.

Δημήτριος Αλεξόπουλος
Καθηγητής Καρδιολογίας

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
Σάββατο, 9 Μαΐ 2015

Tόπος Διεξαγωγής

Πάτρα
Πάτρα, Ελλάδα