Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις - Προβολή ως προς μήνα

  • Αυτή η Εκδήλωση έχει περάσει.

18ο ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ (με διεθνή συμμετοχή) Γέφυρα Καρδιολογίας 2020

Παρασκευή, 4 Σεπ 2020 - Κυριακή, 6 Σεπ 2020

  Στο 18ο ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ (με διεθνή συμμετοχή) Γέφυρα Καρδιολογίας 2020, κύριο μέλημά μας είναι η απαρέγκλιτη τήρηση όλων των κανόνων υγιεινής και η λήψη μέτρων για την διασφάλιση της υγείας τόσο των εργαζομένων στους συνεδριακούς χώρους, των συναδέλφων μας, όσο και της δημόσιας υγείας γενικότερα.
  Σας ενημερώνουμε ότι έχουν παρθεί όλα τα προληπτικά μέτρα ασφαλείας μη μετάδοσης του COVID-19 που έχουμε λάβει μέχρι σήμερα από την Πολιτεία, λαμβάνοντας υπόψη τις επίσημες οδηγίες και συστάσεις που έχουν δοθεί από το Υπουργείο Υγείας και τον ΕΟΔΥ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Νέες ημερομηνίες: 4 – 6 Σεπτεμβρίου 2020
Συνεδριακό κέντρο: Συνεδριακό & Πολιτιστικό Κέντρο Πανεπιστημίου Πατρών

Cardio-Bridge 2020
Επίσημη ιστοσελίδα: www.cardiobridge2020.gr

thumbnail of CardioBridge2020_Program_2.09-2 Φόρμα Εγγραφής

Ζωντανή αναμετάδοση

Χορηγούνται 21 μόρια (credits) Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME-CPD credits)
από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο

Χαιρετισμός

Αγαπητοί συνάδελφοι,
Συνεχίζοντας την παράδοση των τελευταίων 17 χρόνων και παρά την πανδημία COVID-19 καταφέραμε έστω και εξ’ αναβολής να οργανώσουμε και φέτος στην Πάτρα το 18ο Συνέδριο «Γέφυρα Καρδιολογίας 2020» με διεθνή συμμετοχή.
Το επιστημονικό πρόγραμμα περιλαμβάνει όπως και πέρυσι την παρουσίαση θεμάτων γενικότερου ενδιαφέροντος, ξεχωριστών περιστατικών αλλά και ενημέρωση για νεότερες
εξελίξεις όπως φάρμακα, συσκευές και στρατηγικές αντιμετώπισης.
Είμαστε χαρούμενοι που εφέτος διοργανώνουμε παράλληλες εκπαιδευτικές Συνεδρίες για Γενικούς Γιατρούς και Παθολόγους καθώς και υψηλού επιπέδου Συνεδρίες για περίπλοκα θέματα της Επεμβατικής Καρδιολογίας στα οποία θα συμμετάσχουν σημαντικά ονόματα από τον Ελληνικό και Διεθνή χώρο.
Επίσης, όπως τα τελευταία τρία χρόνια θα βραβεύσουμε και φέτος έναν διακεκριμένο νεότερο και έναν πρεσβύτερο καρδιολόγο από τον Ελληνικό χώρο. Στα προηγούμενα τρία
έτη βραβεύτηκαν οι κ.κ. Ζ. Κυριακίδης, Δ. Κρεμαστινός και Π. Τούτουζας σαν Πρεσβύτεροι Καρδιολόγοι καθώς και οι κ.κ. Γ. Γιαννόπουλος, Δ. Φαρμάκης και Π. Κοραντζόπουλος σαν Νεότεροι Έλληνες Καρδιολόγοι.
Θα υπάρχουν αρκετά Δορυφορικά Συμπόσια για την ενημέρωσή σας σε τελευταίες επιστημονικές εξελίξεις.
Η επιστημονική αυτή συνάντηση δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς την υποστήριξη φαρμακευτικών και άλλων εταιριών του καρδιολογικού κλάδου τις οποίες
ευχαριστούμε και των οποίων τα εκθέματα θα έχετε την ευκαιρία να επισκεφτείτε κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου μας.
Ευελπιστούμε στην ενεργό συμμετοχή σας, η οποία είναι η απαραίτητη προϋπόθεση για την επιτυχία του Συνεδρίου μας. Εξ’ ονόματος της Επιστημονικής και Οργανωτικής Επιτροπής, θα χαρούμε να σας καλωσορίσουμε στην Πάτρα.

Ο Πρόεδρος του Συνεδρίου,
Γεώργιος Χάχαλης
Καθηγητής Καρδιολογίας
Υ.Γ.
1) Ένα τμήμα του «Cardio-Bridge» θα μεταδοθεί διαδικτυακά.
2) Ευχαριστώ όλους τους συμμετέχοντες με ιδιαίτερη μνεία σους Ομιλητές και Σχολιαστές που δεν πτοήθηκαν από την τρέχουσα πανδημία.
3) Μην έχετε ανησυχία μετάδοσης του κορωναιού (!) αν φοράτε μάσκα, αποφύγετε τον συγχρωτισμό και καθίσετε στις προκαθορισμένες θέσεις στο ευρύχωρο Αμφιθέατρο του Συνεδρίου μας.

Λεπτομέρειες

Αρχή:
Παρασκευή, 4 Σεπ 2020
Τέλος:
Κυριακή, 6 Σεπ 2020

Tόπος Διεξαγωγής

Πανεπιστημιούπολη Πατρών, Ρίο
Ρίο
Ρίο, Αχαΐα 26504 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
2610 991711