Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις - Προβολή ως προς μήνα

1st International Congress “Sports Cardiology 2020”

Παρασκευή, 28 Αυγ 2020 - Κυριακή, 30 Αυγ 2020

  Στο 1st International Congress “Sports Cardiology 2020”, κύριο μέλημά μας είναι η απαρέγκλιτη τήρηση όλων των κανόνων υγιεινής και η λήψη μέτρων για την διασφάλιση της υγείας τόσο των εργαζομένων στους συνεδριακούς χώρους, των συναδέλφων μας, όσο και της δημόσιας υγείας γενικότερα.
  Σας ενημερώνουμε ότι έχουν παρθεί όλα τα προληπτικά μέτρα ασφαλείας μη μετάδοσης του COVID-19 που έχουμε λάβει μέχρι σήμερα από την Πολιτεία, λαμβάνοντας υπόψη τις επίσημες οδηγίες και συστάσεις που έχουν δοθεί από το Υπουργείο Υγείας και τον ΕΟΔΥ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Νέες ημερομηνίες διεξαγωγής, 28-30 Αυγούστου 2020.

Επίσημη ιστοσελίδα: www.sportscardiologycongress.com

thumbnail of 1st Sports Cardiology 2020_Poster (1)-18-5-2020Φόρμα Εγγραφής

Αφίσα

Χαιρετισμός

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλώ στο 1ο Διεθνές συνέδριο «Sports Cardiology 2020” που θα διεξαχθεί στο Αμφιθέατρο Πολεμικού Μουσείου Αθηνών, 28-30 Αυγούστου 2020. Το συνέδριο διοργανώνεται από την Β’ Καρδιολογική Κλινική του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών και πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα της Διεύθυνσης Υγειονομικού του Πολεμικού Ναυτικού σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Στη συνάντηση αυτή θα αναλυθούν σημαντικά θέματα που απασχολούν όχι μόνο τους καρδιολόγους αλλά και όλους όσους ασχολούνται με τον Αθλητισμό επαγγελματικά η ερασιτεχνικά. Κρίσιμα ζητήματα όπως ο αιφνίδιος θάνατος σε αθλητές, τα όρια της άσκησης σε καρδιοπαθείς και μη κάτω από φυσιολογικές έως και ακραίες συνθήκες, ο ρόλος της διατροφής και της χρήσης αναβολικών στους αθλητές είναι μερικά από αυτά.

Στο πρόγραμμα θα συμμετέχουν έγκριτοι επιστήμονες από την Ελλάδα και το εξωτερικό καθώς και διεθνείς προσωπικότητες του αθλητισμού.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Ο Προέδρος του Συνεδρίου,
Σπυριδων Παπαϊωάννου
Πλοίαρχος( ΥΙ), Επεμβατικός Καρδιολόγος
Διευθυντής Β’ Καρδιολογικής Κλινικής
Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών

Λεπτομέρειες

Αρχή:
Παρασκευή, 28 Αυγ 2020
Τέλος:
Κυριακή, 30 Αυγ 2020

Tόπος Διεξαγωγής

Πολεμικό Μουσείο Αθηνών
Λ. Βασιλίσσης Σοφίας
Αθήνα, 10675 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
210-7252974