Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις - Προβολή ως προς μήνα

  • Αυτή η Εκδήλωση έχει περάσει.

1st International Congress “Sports Cardiology 2020”

Παρασκευή, 28 Αυγ 2020 - Κυριακή, 30 Αυγ 2020

  Στο 1st International Congress “Sports Cardiology 2020”, κύριο μέλημά μας είναι η απαρέγκλιτη τήρηση όλων των κανόνων υγιεινής και η λήψη μέτρων για την διασφάλιση της υγείας τόσο των εργαζομένων στους συνεδριακούς χώρους, των συναδέλφων μας, όσο και της δημόσιας υγείας γενικότερα.
  Σας ενημερώνουμε ότι έχουν παρθεί όλα τα προληπτικά μέτρα ασφαλείας μη μετάδοσης του COVID-19 που έχουμε λάβει μέχρι σήμερα από την Πολιτεία, λαμβάνοντας υπόψη τις επίσημες οδηγίες και συστάσεις που έχουν δοθεί από το Υπουργείο Υγείας και τον ΕΟΔΥ.


Επίσημη ιστοσελίδα: www.sportscardiologycongress.com

thumbnail of 1st Sports Cardiology 26-8-2020_FP     thumbnail of 1st Sports Cardiology 2020_XBANNER     Φόρμα Εγγραφής

Διαδικτυακή παρακολούθηση

Πρόγραμμα
Αφίσα

Xορήγηση Πιστοποιητικού με 16 μόρια (credits) Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME-CPD)

Χαιρετισμός

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλώ στο 1ο Διεθνές συνέδριο “Sports Cardiology 2020” που θα διεξαχθεί στο Αμφιθέατρο του Πολεμικού Μουσείου 28-30 Αυγούστου 2020. Το συνέδριο διοργανώνεται από το ΙνστιτούτοΕπεμβατικής Καρδιολογίας και Καρδιαγγειακών Παθήσεων υπό την αιγίδα της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρίας, του Ευρωπαϊκού Πανεπιστήμιου Κύπρου και της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Στη συνάντηση αυτή θα αναλυθούν σημαντικά θέματα που απασχολούν όχι μόνο τους καρδιολόγους αλλά και όλους όσους ασχολούνται με τον Αθλητισμό επαγγελματικά ή ερασιτεχνικά. Κρίσιμα ζητήματα όπως ο αιφνίδιος θάνατος σε αθλητές, τα όρια της άσκησης σε καρδιοπαθείς και μη κάτω από φυσιολογικές έως και ακραίες συνθήκες, ο ρόλος της διατροφής και της χρήσης αναβολικών στους αθλητές είναι μερικά από αυτά.

Στο πρόγραμμα θα συμμετέχουν έγκριτοι επιστήμονες από την Ελλάδα και το εξωτερικό καθώς και διεθνείς προσωπικότητες του αθλητισμού.

Με εκτίμηση,

Ο Προέδρος του Συνεδρίου,
Σπυρίδων Παπαϊωάννου
Επεμβατικός Καρδιολόγος
Διδάκτωρ ΑΠΘ
Διευθυντής Καρδιολογικής Κλινικής

Λεπτομέρειες

Αρχή:
Παρασκευή, 28 Αυγ 2020
Τέλος:
Κυριακή, 30 Αυγ 2020

Tόπος Διεξαγωγής

Πολεμικό Μουσείο Αθηνών
Λ. Βασιλίσσης Σοφίας
Αθήνα, 10675 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
210-7252974