Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις - Προβολή ως προς μήνα

  • Αυτή η Εκδήλωση έχει περάσει.

3ο Πανελλήνιο Πολυθεματικό Συνέδριο Αυτοάνοσων Νοσημάτων, Ρευματολογίας και Κλινικής Ανοσολογίας

Παρασκευή, 24 Σεπ 2021 - Κυριακή, 26 Σεπ 2021

  Στο 3ο Πανελλήνιο Πολυθεματικό Συνέδριο Αυτοάνοσων Νοσημάτων, Ρευματολογίας και Κλινικής Ανοσολογίας, κύριο μέλημά μας είναι η απαρέγκλιτη τήρηση όλων των κανόνων υγιεινής και η λήψη μέτρων για την διασφάλιση της υγείας τόσο των εργαζομένων στους συνεδριακούς χώρους, των συναδέλφων μας, όσο και της δημόσιας υγείας.
Σας ενημερώνουμε ότι έχουν ληφθεί όλα τα προληπτικά μέτρα ασφαλείας μη μετάδοσης της COVID-19 που έχουν ανακοινωθεί μέχρι σήμερα ως επίσημες οδηγίες και συστάσεις από το Υπουργείο Υγείας και τον ΕΟΔΥ.

ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΥΒΡΙΔΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ & ΛΟΙΠΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ

• Η είσοδος επιτρέπεται αποκλειστικά και μόνο σε όσους επιδεικνύουν:
α) πιστοποιητικό εμβολιασμού, β) πιστοποιητικό νόσησης
• Οι επισκέπτες προσέρχονται μόνο κατόπιν ηλεκτρονικής προεγγραφής.
• Υποχρεωτική η χρήση μάσκας για όλους ανεξαιρέτως καθ΄ όλη τη διάρκεια παραμονής τους στους στεγασμένους χώρους του εκθεσιακού κέντρου / ξενοδοχείου.
• Τήρηση απόστασης ενάμιση (1,5) μέτρου σε όλους τους χώρους του συνεδρίου.

Official Website: www.ird2021.gr 

Video Gallery

 

Αφίσα

Πρόγραμμα

 

Χαιρετισμός

 

Αγαπητές και Αγαπητοί σύνεδροι,

Με ιδιαίτερη χαρά θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το 3ο Πανελλήνιο Πολυθεµατικό Συνέδριο Αυτοάνοσων Νοσηµάτων, Ρευµατολογίας και Κλινικής Ανοσολογίας, µε ∆ιεθνή Συµµετοχή θα πραγματοποιηθεί στις 24-26 Σεπτεµβρίου 2021, στο Συνεδριακό χώρο του ξενοδοχείου ΑΜΑΛΙΑ στο γραφικό Ναύπλιο.

Η μεγάλη επιτυχία των πρώτων δύο Συνεδρίων, με την δική σας συμμετοχή, στην Πορταριά Πηλίου το 2019 και στη Λίμνη Πλαστήρα το 2020 αποτελεί εχέγγυο για την επιτυχή έκβαση του συνεδρίου μας στο Ναύπλιο (https://www.ird2021.gr).

Το συνέδριο διοργανώνεται από το Ινστιτούτο Ρευµατικών Παθήσεων και την Κλινική Ρευµατολογίας και κλινικής Ανοσολογίας, του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, σε συνεργασία με αναγνωρισμένες κλινικές και εργαστήρια ιατρικών σχολών της χώρας.

Το επιστημονικό Πρόγραμμα του τριήμερου Συνεδρίου θα τιμήσουν περισσότεροι των 150 ομιλητών και ομιλητριών από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Στην Διεθνή Επιστημονική Επιτροπή συμμετέχουν 25 αναγνωρισμένοι συνάδελφοι από τις ΗΠΑ, Καναδά, Βραζιλία, Μ. Βρετανία, Γερμανία, Ιταλία, Σουηδία, Ισπανία, Ισραήλ και άλλες χώρες του εξωτερικού.

Η Οργανωτική και Επιστημονική Επιτροπή του Συνεδρίου και εμείς προσωπικά θεωρούμε τη συµµετοχή σας τιμητική και καθοριστική για την επιτυχία του Συνεδρίου.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Ο Πρόεδρος του Συνεδρίου
Καθηγητής Λάζαρος Ι. Σακκάς

Ο Αντιπρόεδρος του Συνεδρίου
& Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής
Καθηγητής ∆ηµήτριος Π. Μπόγδανος

Λεπτομέρειες

Αρχή:
Παρασκευή, 24 Σεπ 2021
Τέλος:
Κυριακή, 26 Σεπ 2021

Tόπος Διεξαγωγής

Ξενοδοχείο ΑΜΑΛΙΑ – Ναύπλιο
Αμαλίας
Ναύπλιο, Αργολίδας 21 100 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
+30 2752024400

Διοργανωτής

The MasterMind Group
Τηλέφωνο:
210 6827405
Email:
info@tmg.gr
Ιστοσελίδα:
tmg.gr