Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις - Προβολή ως προς μήνα

  • Αυτή η Εκδήλωση έχει περάσει.

6ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Διαβήτη

Παρασκευή, 8 Απρ 2016

thumbnail of 6thdiavitis_fp_new

6ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Διαβήτη 6thdiavitis_mp-pdf6ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Διαβήτη package-for-participation-ioannina-pdf6ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Διαβήτη 6thdiavitis_de_frod-pdf6ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Διαβήτη 6thdiavitis_de-pdf6ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Διαβήτη 6thdiavitis_fp_new-pdf

Από αριστερά προς τα δεξιά τα αρχεία που βλέπετε είναι:

 

Τελικό Πρόγραμμα

Δελτίο Εγγραφής Συνεδρίου

Δελτίο Συμμετοχής στα Κλινικά Φροντιστήρια του Συνεδρίου

Πακέτο Συμμετοχής

Μέσα Προβολής

Χαιρετισμός Προέδρου

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή για μένα να σας καλωσορίσω, εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής, στο 6ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Ινστιτούτου Μελέτης, Έρευνας και Εκπαίδευσης, για το Σακχαρώδη Διαβήτη και τα Μεταβολικά Νοσήματα, που θα πραγματοποιηθεί 8 – 10 Απριλίου 2016 στα Ιωάννινα, στο Συνεδριακό Κέντρο του Ξενοδοχείου Du Lac.

Στις ημέρες μας η αυξανόμενη συχνότητα, νοσηρότητα και θνητότητα των νοσημάτων του μεταβολισμού (Παχυσαρκία, Μεταβολικό Σύνδρομο, Σακχαρώδης Διαβήτης, Υπέρταση, Δυσλιπιδαιμία) και των επιπλοκών τους – κύρια καρδιαγγειακών νοσημάτων – οδηγούν την Ιατρική κοινότητα στην αναγκαιότητα της πρόληψης, έγκαιρης διάγνωσης και σωστής αντιμετώπισής τους.

Με στόχο να συμβάλλουμε στη μείωση του παραπάνω κινδύνου, παρεμβαίνουμε με τις εκδηλώσεις του Ινστιτούτου και την οργάνωση του 6ου Πανελλήνιου Συνεδρίου.

Στο πρόγραμμα του Συνεδρίου με τη συμμετοχή καταξιωμένων επιστημόνων θα συζητηθούν επίκαιρα, αμφιλεγόμενα θέματα και νέες εξελίξεις, που αφορούν την πρόληψη και θεραπευτική αντιμετώπιση με εξατομίκευση στην κλινική πράξη των παραπάνω παθολογικών καταστάσεων, σύμφωνα με τις σύγχρονες κατευθυντήριες οδηγίες.

Ιδιαίτερη συμβολή στους στόχους του Συνεδρίου έχει η παρουσίαση του ερευνητικού έργου αξιόλογων συναδέλφων, τους οποίους ευχαριστούμε ιδιαίτερα.

Σε εποχές μεγάλης οικονομικής κρίσης, ιδιαίτερα δύσκολης για τη χώρα και για όλους μας, η Οργανωτική Επιτροπή έχει καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια και εξασφάλισε τα αναγκαία και απαραίτητα, ώστε το 6ο Πανελλήνιο Συνέδριο να είναι ευχάριστο και παραγωγικό στη συνεχιζόμενη εκπαίδευσή μας.

Προσδοκούμε και αναμένουμε την παρουσία και την ενεργό συμμετοχή σας.

Για την Οργανωτική Επιτροπή

Με εκτίμηση

Σταύρος Ι. Παππάς

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
Παρασκευή, 8 Απρ 2016

Tόπος Διεξαγωγής

Ιωάννινα
Ιωάννινα, Ελλάδα