Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις - Προβολή ως προς μήνα

  • Αυτή η Εκδήλωση έχει περάσει.

Ημερίδα «ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΡΙΣΕΩΝ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΥΓΕΙΑΣ»

Σάββατο, 16 Νοέ 2019

Επίσημη ιστοσελίδα: www.crisis-management2019.eu

thumbnail of DK2019_Program ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Οι εγγραφές πλέον θα γίνονται μόνο επιτόπου στη Γραμματεία της Ημερίδας.
Η εγγραφή μέσω ηλεκτρονικής υποβολής (on-line registration) έκλεισε.
Η εγγραφή είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Παραλαβή του Πιστοποιητικού Παρακολούθησης του Συνεδρίου με 8 μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME-CPD)

Χαιρετισμός Προέδρου

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Οι παρούσες συνθήκες, γεωπολιτικές και οικονομικές, διαμορφώνουν την αναγκαιότητα της Διαχείρισης Κρίσεων στον Τομέα Υγείας ως βασικό παράγοντα εύρυθμης λειτουργίας ενός κοινωνικού συστήματος.
Στις 16 Νοεμβρίου 2019 θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα (Ξενοδοχείο Royal Olympic) η Επιστημονική Ημερίδα της Ελληνικής Εταιρείας Διαχείρισης Κρίσεων στον Τομέα Υγείας με τίτλο: «Επίκαιρα Θέματα στη Διαχείριση Κρίσεων του Τομέα Υγείας».
Η επιτυχής πορεία των προηγουμένων Επιστημονικών Εκδηλώσεων επιτάσσει την οργάνωση και παρουσίαση νέας θεματολογίας με ειδικές ανασκοπήσεις στην αντιμετώπιση των σύγχρονων προβλημάτων του Τομέα Υγείας στην Ελλάδα και Παγκόσμια.
Στην συγκεκριμένη Επιστημονική Ημερίδα θα παρουσιαστούν οι τελευταίες εκδόσεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας Handbook for Developing a Public Health Emergency Operations Centre (Part A: Policies, Plans and Procedures and Part C: Training and Exercises PHEOC – 2019) στις οποίες η επιστημονική μας εταιρεία, έχοντας μία από τις μεγαλύτερες εμπειρίες στην οργάνωση και λειτουργία των Κέντρων Επιχειρήσεων Υγείας, συμμετείχε στην σύνταξη και διαμόρφωσή τους.
Με τη βεβαιότητα ότι η παρουσία και η ενεργός συμμετοχή σας θα αποτελέσουν την καλύτερη εγγύηση για την επιτυχία της Ημερίδας μας, σας προσκαλούμε να είστε κοντά μας στην Ημερίδα με τίτλο: «Επίκαιρα Θέματα στη Διαχείριση Κρίσεων του Τομέα Υγείας».

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Δρ. Πάνος Α. Ευσταθίου
Πρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας
Διαχείρισης Κρίσεων στον Τομέα Υγείας
Ορθοπαιδικός – Χειρουργός

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
Σάββατο, 16 Νοέ 2019

Tόπος Διεξαγωγής

Ξενοδοχείο Royal Olympic
Αθανασίου Διάκου 28
Αθήνα, 117 43 Ελλάδα
+ Χάρτης Google