Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις - Προβολή ως προς μήνα

  • Αυτή η Εκδήλωση έχει περάσει.

«ΚΑΡΔΙΑ │ ΑΓΓΕΙΑ│ ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ» ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ Γ.Ν.Α. ΚΑΤ

Παρασκευή, 1 Ιούν 2018 - Σάββατο, 2 Ιούν 2018

thumbnail of KARDIA_AGGEIA_KAT_Final_Program_22-5-2018

Τελικό Πρόγραμμα

Χαιρετισμός


Είναι γνωστό ότι τα καρδιαγγειακά νοσήματα αποτελούν την πρώτη αιτία νοσηρότητας και θνητότητας στον σύγχρονο κόσμο. Η προσπάθεια της επιστημονικής κοινότητας, για την προώθηση και εφαρμογή νέων φαρμακευτικών και επεμβατικών θεραπευτικών μεθόδων είναι συνεχής.

Ο καρδιαγγειακός ασθενής αποτελεί μία δύσκολη νοσολογική ομάδα και η συνεργασία πολλών ιατρικών ειδικοτήτων κρίνεται απαραίτητη αν όχι επιβεβλημένη. Καρδιολόγοι και Αγγειοχειρουργοί, θα πρέπει συνεργαζόμενοι στενά, εφαρμόζοντας ότι πιο νέο υπάρχει στη θεραπευτική τους φαρέτρα, να το χρησιμοποιούν ορθά για την καλύτερη έκβαση του καρδιαγγειακού ασθενούς.

Η Αγγειοχειρουργική και η Καρδιολογική Κλινική του Γ.Ν.Α. ΚΑΤ, αντιλαμβανόμενες τις νέες επιστημονικές προκλήσεις συνεργασίας, διοργανώνουν την 1η και 2 Ιουνίου 2018 επιστημονική διημερίδα, με αντικείμενο συζήτησης τις τρέχουσες διαγνωστικές και θεραπευτικές εξελίξεις στον τομέα της Καρδιαγγειακής Ιατρικής, που θα λάβει χώρα στο Αμφιθέατρο του Νοσοκομείου μας.

Έμπειροι επιστήμονες, Καρδιολόγοι, Αγγειοχειρουργοί, Ακτινολόγοι, Αιματολόγοι, Αναισθησιολόγοι και Παθολόγοι, που συμμετέχουν στο Επιστημονικό πρόγραμμα θα αναλύσουν και θα συζητήσουν ότι πιο νέο υπάρχει στο τομέα τους και θα δώσουν με διαδραστικό τρόπο, απαντήσεις σε κοινούς προβληματισμούς που προκύπτουν καθημερινά κατά την συνεργασία τους για την αντιμετώπιση του καρδιαγγειακού ασθενούς.

Με χαρά σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε ενεργά, το Συνέδριο «Καρδιά και Αγγεία Τρέχουσες εξελίξεις» που πρόκειται να πραγματοποιηθεί την 1 και 2 Ιουνίου 2018, στο Αμφιθέατρο του Γ.Ν.Α. ΚΑΤ.

Σας περιμένουμε με τη βεβαιότητα ότι η ενεργός συμμετοχή σας αποτελεί τη «Λυδία Λίθο» για την
επιτυχία του Συνεδρίου μας.

Με εκτίμηση,

Δρ Νικόλαος Καυκάς, MD, FESC
Πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής
Διευθυντής Καρδιολογικής Κλινικής
Γ.Ν.Α. ΚΑΤ
  Δρ Χρυσόστομος Μαλτέζος
Πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής
Αγγειοχειρουργός, Συντονιστής Διευθυντής Αγγειοχειρουργικής Κλινικής
Γ.Ν.Α. ΚΑΤ

Λεπτομέρειες

Αρχή:
Παρασκευή, 1 Ιούν 2018
Τέλος:
Σάββατο, 2 Ιούν 2018

Tόπος Διεξαγωγής

ΚΑΤ
Νίκης 2
Κηφισιά, Αττικής 145 61 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
+30 2132086956