Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις - Προβολή ως προς μήνα

4o ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΗΧΩΚΑΡΔΙΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ, Εφαρμογές στην καρδιακή ανεπάρκεια

Παρασκευή, 2 Οκτ 2020 - Σάββατο, 3 Οκτ 2020

  Στο 4o ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΗΧΩΚΑΡΔΙΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ, Εφαρμογές στην καρδιακή ανεπάρκεια, κύριο μέλημά μας είναι η απαρέγκλιτη τήρηση όλων των κανόνων υγιεινής και η λήψη μέτρων για την διασφάλιση της υγείας τόσο των εργαζομένων στους συνεδριακούς χώρους, των συναδέλφων μας, όσο και της δημόσιας υγείας γενικότερα.
  Σας ενημερώνουμε ότι έχουν παρθεί όλα τα προληπτικά μέτρα ασφαλείας μη μετάδοσης του COVID-19 που έχουμε λάβει μέχρι σήμερα από την Πολιτεία, λαμβάνοντας υπόψη τις επίσημες οδηγίες και συστάσεις που έχουν δοθεί από το Υπουργείο Υγείας και τον ΕΟΔΥ.
thumbnail of ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – 4ο ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΗΧΩΚΑΡΔΙΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ 07.04.2020-1Φόρμα Εγγραφής

● Πρόγραμμα

Ανακοίνωση
Αλλαγή ημερομηνίας του συνεδρίου λόγω αναστολής των συνεδρίων.
Νέες ημερομηνίες 2 – 3 Οκτωβρίου 2020.

Χαιρετισμός

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Όπως γνωρίζετε η παρούσα δύσκολη κατάσταση λόγω της πανδημίας από τον COVID-19 έχει δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα, μεταξύ των άλλων και στην πραγματοποίηση των συνεδρίων / σεμιναρίων για το επόμενο χρονικό διάστημα, το οποίο μεν, δε μπορεί ακόμα να είναι πλήρως καθορισμένο, αλλά προβλέπεται μακρύ.
Για το λόγο αυτό, το 4ο Σεμινάριο Ηχωκαρδιογραφικών Τεχνικών που αφορά την εφαρμογή των ηχωκαρδιογραφικών τεχνικών στην Καρδιακή Ανεπάρκεια και διοργανώνεται από το Ηχωκαρδιογραφικό εργαστήριο του Νοσοκομείου “Κοργιαλένειο-Μπενάκειο, Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός¨ και την ομάδα “Heart Imagers of Tomorrow” (EACVI – H.I.T.) Ελλάδας, σε συνεργασία με το Ελληνικό Κολλέγιο Καρδιολογίας, αναβάλλεται, με νέα ημερομηνία διεξαγωγής τις 2-3 Οκτωβρίου 2020.

Με τις θερμότερες ευχές το τέλος της παρούσας κατάστασης να μας βρει όλους υγιείς, πιο δυνατούς και πιο σοφούς, σας καλούμε να συμμετέχετε ενεργά στο σεμινάριό μας.

        Με φιλικούς χαιρετισμούς, οι διοργανωτές του σεμιναρίου,

        

Παπαδόπουλος Κωνσταντίνος
Επιμελητής Α΄ Καρδιολογίας,
Νοσοκομείο «Κοργιαλένειο – Μπενάκειο Ε.Ε.Σ.»

        

Λοΐζος Σάββας
Καρδιολόγος , Ομάδα Heart Imagers of
Tomorrow (H.I.T.) Ελλάδας

Λεπτομέρειες

Αρχή:
Παρασκευή, 2 Οκτ 2020
Τέλος:
Σάββατο, 3 Οκτ 2020

Tόπος Διεξαγωγής

251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας
251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας
Αθήνα, Αττικής Ελλάδα
+ Χάρτης Google