Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις - Προβολή ως προς μήνα

  • Αυτή η Εκδήλωση έχει περάσει.

CardioAthena 2020 Συνέδριο Καρδιαγγειακής Ιατρικής

Παρασκευή, 2 Οκτ 2020 - Σάββατο, 3 Οκτ 2020

  Στο CardioAthena 2020 Συνέδριο Καρδιαγγειακής Ιατρικής, κύριο μέλημά μας είναι η απαρέγκλιτη τήρηση όλων των κανόνων υγιεινής και η λήψη μέτρων για την διασφάλιση της υγείας τόσο των εργαζομένων στους συνεδριακούς χώρους, των συναδέλφων μας, όσο και της δημόσιας υγείας γενικότερα.
  Σας ενημερώνουμε ότι έχουν παρθεί όλα τα προληπτικά μέτρα ασφαλείας μη μετάδοσης του COVID-19 που έχουμε λάβει μέχρι σήμερα από την Πολιτεία, λαμβάνοντας υπόψη τις επίσημες οδηγίες και συστάσεις που έχουν δοθεί από το Υπουργείο Υγείας και τον ΕΟΔΥ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Νέες ημερομηνίες, 2-3 Οκτωβρίου 2020
Ξενοδοχείο Divani Caravel, Αίθουσα Πέλλα – Μυκήνες, Αθήνα

thumbnail of CardioAthena-nn-1-10-2020_FP
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η εγγραφή μέσω ηλεκτρονικής υποβολής (on-line registration) έκλεισε.

Πρόγραμμα
Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σας καλωσορίζουμε στο 16ο κατά σειρά Συνέδριο Καρδιαγγειακής Ιατρικής CARDIO ATHENA 2020, το οποίο πραγματοποιείται στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο Divani Caravel, στις 2 – 3 Οκτωβρίου 2020 και διοργανώνεται από την Eταιρεία Μελέτης Διαβήτη & Καρδιαγγειακών Παθήσεων (Ε.Δι.Κα), το Ίδρυμα Καρδιαγγειακής Έρευνας & Επιμόρφωσης «ΚΑΡΔΙΑ» και την A΄ Καρδιολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών, Γ.Ν.Α. «Ιπποκράτειο».

Το CARDIO ATHENA 2020 αποτελεί μία προσπάθεια να ενισχύσουμε την ανταλλαγή νέων δεδομένων σχετικά με τη διάγνωση, την πρόληψη και τη θεραπεία των καρδιαγγειακών παθήσεων. Κατά τη διάρκεια των δύο αυτών ημερών, θα έχουμε τη δυνατότητα να παρακολουθήσουμε συνεδρίες με συμμετοχή ειδικών, πρωτοπόρων της έρευνας στον τομέα τους. Μέσω διαλέξεων, στρογγυλών τραπεζιών και δορυφορικών συμποσίων, το επιστημονικό πρόγραμμα του συνεδρίου θα παράσχει κατοχυρωμένη γνώση αλλά και νέες
προσεγγίσεις αναφορικά με τη μελέτη και θεραπεία των καρδιαγγειακών παθήσεων. Στόχος του συνεδρίου είναι η πληροφόρηση, σε επίπεδο τόσο καθημερινής κλινικής πράξης όσο και προωθημένης έρευνας.

Με χαρά σας περιμένουμε να λάβετε μέρος σε αυτό το σημαντικό επιστημονικό γεγονός.

Δημήτριος Τούσουλης

Αντιπρύτανης Πανεπιστημίου Αθηνών,
Καθηγητής, Διευθυντής Α’ Καρδιολογικής Κλινικής Πανεπιστημίου Αθηνών

Γ.Ν.Α. «Ιπποκράτειο»

Πρόεδρος Συνεδρίου CARDIO ATHENA 2020

Λεπτομέρειες

Αρχή:
Παρασκευή, 2 Οκτ 2020
Τέλος:
Σάββατο, 3 Οκτ 2020

Tόπος Διεξαγωγής

Divani Caravel
Vassileos Alexandrou 2
Αθήνα, Αθήνα 16121 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
210 720 70 00