Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις - Προβολή ως προς μήνα

  • Αυτή η Εκδήλωση έχει περάσει.

CardioAthena 2017 Συνέδριο Καρδιαγγειακής Ιατρικής

Παρασκευή, 10 Μαρ 2017

Επίσημη ιστοσελίδα: www.cardioathena2017.gr

thumbnail of CardioAthena7-3-2017_FP_GR_pd thumbnail of CardioAthena2-3-2017_FP_EN thumbnail of CardioAthena2-3-2017_Opening_Ceremony_prog       thumbnail of CardioAthena2017_Mesaprovolis      Ηλεκτρονική Φόρμα Εγγραφής

Τελικό Πρόγραμμα
Final Program
Τελετή Έναρξης
Μέσα Προβολής
 

Χαιρετισμός Προέδρου

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Σας καλωσορίζουμε στο 13ο κατά σειρά Συνέδριο Καρδιαγγειακής Ιατρικής CARDIO ATHENA 2017, το οποίο πραγματοποιείται στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο ROYAL OLYMPIC, στις 10 και 11 Μαρτίου 2017 και διοργανώνεται από την Α’ Καρδιολογική Κλινική & το Ομώνυμο Εργαστήριο του Πανεπιστημίου Αθηνών σε συνεργασία με το Ίδρυμα Αρρυθμιών και το Ίδρυμα Καρδιαγγειακής Έρευνας & Επιμόρφωσης «ΚΑΡ∆ΙΑ», υπό την αιγίδα της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας.
Το CARDIO ATHENA 2017 αποτελεί μία προσπάθεια να ενισχύσουμε την ανταλλαγή νέων δεδομένων σχετικά με τη διάγνωση, την πρόληψη και τη θεραπεία των καρδιαγγειακών παθήσεων. Κατά τη διάρκεια των δύο αυτών ημερών, θα έχουμε τη δυνατότητα να παρακολουθήσουμε συνεδρίες με συμμετοχή ειδικών, πρωτοπόρων της έρευνας στον τομέα τους. Μέσω διαλέξεων, στρογγυλών τραπεζιών και δορυφορικών συμποσίων, το επιστημονικό πρόγραμμα του συνεδρίου θα παράσχει κατοχυρωμένη γνώση αλλά και νέες προσεγγίσεις αναφορικά με τη μελέτη και θεραπεία των καρδιαγγειακών παθήσεων. Στόχος του συνεδρίου είναι η πληροφόρηση, σε επίπεδο τόσο καθημερινής κλινικής πράξης όσο και προωθημένης έρευνας.
Το επιστημονικό πρόγραμμα του συνεδρίου περιλαμβάνει και φέτος συνεδριάσεις αφιερωμένες στην Υπερτασική Νόσο καθώς και συνεδριάσεις αφιερωμένες στην Επεμβατική Καρδιολογία.
Με χαρά σας περιμένουμε να λάβετε μέρος σε αυτό το σημαντικό επιστημονικό γεγονός.


Δημήτριος Τούσουλης
Καθηγητής, Διευθυντής Α’ Καρδιολογικής Κλινικής Πανεπιστημίου Αθηνών
Γ.Ν.Α. «Ιπποκράτειο»
Πρόεδρος Συνεδρίου CARDIO ATHENA 2017

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
Παρασκευή, 10 Μαρ 2017

Tόπος Διεξαγωγής

Ξενοδοχείο Royal Olympic
Αθανασίου Διάκου 28
Αθήνα, 117 43 Ελλάδα
+ Χάρτης Google