Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις - Προβολή ως προς μήνα

 • Αυτή η Εκδήλωση έχει περάσει.

Πανελλήνιο Συνέδριο Δερματικές Παθήσεις & Διαβήτης 2020

Παρασκευή, 11 Δεκ 2020 - Κυριακή, 13 Δεκ 2020

  Στο Πανελλήνιο Συνέδριο Δερματικές Παθήσεις & Διαβήτης, κύριο μέλημά μας είναι η απαρέγκλιτη τήρηση όλων των κανόνων υγιεινής και η λήψη μέτρων για την διασφάλιση της υγείας τόσο των εργαζομένων στους συνεδριακούς χώρους, των συναδέλφων μας, όσο και της δημόσιας υγείας γενικότερα.
Σας ενημερώνουμε ότι έχουν παρθεί όλα τα προληπτικά μέτρα ασφαλείας μη μετάδοσης του COVID-19 που έχουμε λάβει μέχρι σήμερα από την Πολιτεία, λαμβάνοντας υπόψη τις επίσημες οδηγίες και συστάσεις που έχουν δοθεί από το Υπουργείο Υγείας και τον ΕΟΔΥ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά
Νέα ημερομηνία, 11-13 Δεκεμβρίου 2020


thumbnail of DIABDERM2020 FP

Τελικό Πρόγραμμα

 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΡΟΦΙΕΣ

Γλώσσα Συνεδρίου:

Επίσημη γλώσσα του Συνεδρίου είναι η Ελληνική.

Μοριοδότηση:

Ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος θα χορηγήσει με μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης σύμφωνα με τα κριτήρια της EACCME – UEMS στους ιατρούς που θα παρακολουθήσουν το Συνέδριο.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ:

  • Απαραίτητη προϋπόθεση για την εγγραφή στο Συνέδριο είναι η υποβολή της Φόρμας Εγγραφής την οποία μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Συνεδρίου.

  • Οι εγγεγραμμένοι σύνεδροι που έχουν ήδη υποβάλλει το Δελτίο Συμμετοχής δεν χρειάζεται να το υποβάλλουν εκ νέου.

  ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ   Με διαδικτυακή παρουσία
  Συντονιστής/Ομιλητής/Σχολιαστής   ΔΩΡΕΑΝ
  Ειδικευμένοι – Ειδικευόμενοι – Ιατροί
(εν αναμονή, αγροτικός ιατρός κτλ.)
  49,6€
  Νοσηλευτές / Λοιπά επαγγέλματα υγείας   49,6€
  Sponsor   49,6€
  Άλλο   49,6€
  Φοιτητές   ΔΩΡΕΑΝ

 

Παρακολούθηση μέσω διαδικτύου:

 • Το Συνέδριο θα αναμεταδοθεί ζωντανά μέσω της ιστοσελίδας https://tmg.gr/skindiseases-diabetes2020-livestream/.
 • Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η συμπλήρωση του email που έχετε υποβάλλει στην φόρμα εγγραφής σας καθώς και του προσωπικού σας barcode (περιλαμβάνεται στο e-badge).
 • Η διαδραστικότητα θα επιτευχθεί μέσω της on-line φόρμας υποβολής σχολίων, η οποία θα είναι διαθέσιμη καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, έτσι ώστε να υποβάλλεται τα ερωτήματα σας στους ομιλητές.

 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

  • Οι εγγεγραμμένοι σύνεδροι θα παραλάβουν ηλεκτρονικά Πιστοποιητικό Παρακολούθησης (e-Certificate), στην ηλεκτρονική διεύθυνση (email) που έχουν δηλώσει στο Δελτίο Συμμετοχής τους.

  • Ο χρόνος παρακολούθησης θα καταγράφεται από το χρόνο της on-line παρακολούθησης στην πλατφόρμα μετάδοσης.

ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΩΝ:

Ενθαρρύνεται η αποστολή των ομιλιών στη γραμματεία με ηλεκτρονικό τρόπο 2 ημέρες πριν την έναρξη του συνεδρίου.

Χαιρετισμός

Το Ελληνικό Κολλέγιο Δερματολογίας – Αφροδισιολογίας σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Μελέτης Έρευνας & Εκπαίδευσης για το Σακχαρώδη Διαβήτη & τα Μεταβολικά Νοσήματα διοργανώνει το «1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Δερματικές Παθήσεις & Διαβήτης», 11-13 Δεκεμβρίου 2020 διαδικτυακά.

Η συνεργασία κρίθηκε αναγκαία δεδομένου ότι ο Σακχαρώδης Διαβήτης και τα Μεταβολικά Νοσήματα πολλές φορές συνυπάρχουν με τις Δερματικές Παθήσεις.

Πιστεύω ακράδαντα ότι η συνεργασία αυτή θα συνεισφέρει σημαντικά στη συνεχιζόμενη εκπαίδευση ειδικά των γιατρών της πρωτοβάθμιας φροντίδας.

Στο πρόγραμμα του Συνεδρίου με τη συμμετοχή καταξιωμένων επιστημόνων θα συζητηθούν επίκαιραθέματα καθώς και οι νέες εξελίξεις που αφορούν στην πρόληψη και στη θεραπευτική αντιμετώπιση με εξατομίκευση στην κλινική πράξη των παραπάνω παθολογικών καταστάσεων σύμφωνα με τις σύγχρονες κατευθυντήριες οδηγίες.

Ιδιαίτερη συμβολή στους στόχους του Συνεδρίου έχει η παρουσίαση του ερευνητικού έργου αξιόλογων συναδέλφων, τους οποίους ευχαριστούμε ιδαίτερα.

Σε εποχές μεγάλης οικονομικής κρίσης, ιδιαίτερα δύσκολης για τη χώρα μας αλλά και για όλουςμας, η Οργανωτική Επιτροπή έχει καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε το
1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Δερματικές Παθήσεις & Διαβήτης να είναι μια ευχάριστη και παραγωγική διαδικασία που θα συμβάλλει στη συνεχιζόμενη εκπαίδευσή μας.

Για την Οργανωτική Επιτροπή
Νικόλαος Σταυριανέας Σταύρος Ι. Παππάς

Λεπτομέρειες

Αρχή:
Παρασκευή, 11 Δεκ 2020
Τέλος:
Κυριακή, 13 Δεκ 2020

Tόπος Διεξαγωγής

Διαδικτυακά
Ελλάδα + Χάρτης Google

Διοργανωτής

The MasterMind Group
Τηλέφωνο:
210 6827405
Email:
info@tmg.gr
Ιστοσελίδα:
tmg.gr