Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις - Προβολή ως προς μήνα

5η Επιστημονική Συνάντηση Νεότερα δεδομένα – Σύγχρονες θεραπείες

Παρασκευή, 25 Σεπ 2020 - Κυριακή, 27 Σεπ 2020

Η επιστημονική εκδήλωση ακυρώνεται.

  Στην 5η Επιστημονική Συνάντηση Νεότερα δεδομένα – Σύγχρονες θεραπείες, κύριο μέλημά μας είναι η απαρέγκλιτη τήρηση όλων των κανόνων υγιεινής και η λήψη μέτρων για την διασφάλιση της υγείας τόσο των εργαζομένων στους συνεδριακούς χώρους, των συναδέλφων μας, όσο και της δημόσιας υγείας γενικότερα.
  Σας ενημερώνουμε ότι έχουν παρθεί όλα τα προληπτικά μέτρα ασφαλείας μη μετάδοσης του COVID-19 που έχουμε λάβει μέχρι σήμερα από την Πολιτεία, λαμβάνοντας υπόψη τις επίσημες οδηγίες και συστάσεις που έχουν δοθεί από το Υπουργείο Υγείας και τον ΕΟΔΥ.

Επίσημη ιστοσελίδα: www.5synantisieekdm.gr

thumbnail of n-5ESTHNOS_POSTER_35x507-4-2020

Αφίσα

Νεότερα δεδομένα – Σύγχρονες θεραπείες σε:
Σακχαρώδη Διαβήτη, Παχυσαρκία, Υπέρταση, Καρδιαγγειακά Νοσήματα, Αναπνευστικό, Λοιμώξεις, Ανοσοανεπάρκεια
25-27, Σεπτεμβρίου 2020
Τinos Beach Hotel
Τήνος

Πρόσκληση

Η Ελληνική Εταιρεία Κλινικής διατροφής και Μεταβολισμού που αποτελεί έναν φορέα μελέτης και έρευνας για την παχυσαρκία, τον σακχαρώδη διαβήτη, τα χρόνια νοσήματα, την καχεξία και το οξειδωτικό stress διοργανώνει την 5η Επιστημονική Συνάντηση της στο Τinos Beach Hotel της πανέμορφης Τήνου, 25-27 Σεπτεμβρίου 2020.

Οι στόχοι της συνάντησης είναι η ανάδειξη όλων των νεότερων δεδομένων αλλά και η ενημέρωση στις θεραπευτικές επιλογές του σήμερα στον σακχαρώδη διαβήτη, στην παχυσαρκία, την υπέρταση, την δυσλιπιδαιμία, τα καρδιαγγειακά νοσήματα, το αναπνευστικό,
τις λοιμώξεις και τις σύγχρονες ενδείξεις ανοσοθεραπείας. Θα συζητηθεί επίσης το παρόν και το μέλλον της ιατρικής φροντίδας που προσφέρεται τόσο στην πρωτοβάθμια φροντίδα όσο και την νοσοκομειακή υγεία μέσα από διαλέξεις, συμπόσια, φροντιστήρια και παρουσιάσεις αναρτημένων εργασιών.

Σας προσκαλούμε να παραβρεθείτε στην συνάντησή μας αυτή, για ένα μεστό επιστημονικά διήμερο και να συμβάλετε τόσο με την ενεργή συμμετοχή σας στις επιστημονικές συζητήσεις, όσο και με την παρουσίαση των εμπειριών σας και των ερευνητικών σας προσπαθειών υποβάλλοντας τις εργασίες σας.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Παναγιώτης Γ. Χαλβατσιώτης
Επίκουρος Καθηγητής Παθολογίας-διαβήτη ΕΚΠΑ
Πρόεδρος

Λεπτομέρειες

Αρχή:
Παρασκευή, 25 Σεπ 2020
Τέλος:
Κυριακή, 27 Σεπ 2020

Tόπος Διεξαγωγής

Τinos Beach Hotel
Κιόνια
Τήνος, Τήνος Κιόνια 842 00 Ελλάδα
+ Χάρτης Google